eramus Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dnia 15.03.2017 o 21:15, Kornaś napisał: http://www.burtap.pl/ Ceny raczej standardowe. O wykonaniu nic nie wiem. Kanapa do bandita 250-300 pln. Jak bedzie padac lub spadnie snieg to pojade im zostawic. @Kornaś możesz pokazać ich efekty pracy ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornaś Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Cześć, W końcu nie pojechałem do nich bo wiecznie nie było mi po drodze. Zostawić na kilka lub kilkanaście dni moto ..... trudne zadanie . Słyszałem, że ogarniają całkiem ładnie ale terminy... i czas robocizny w sezonie za długi. Zima przyjdzie to trzeba będzie do nich podjechać. Kupiłem jakiś zamiennik na allegro, gotowy do naciągnięcia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dnia 2.10.2017 o 21:21, Kornaś napisał: Cześć, W końcu nie pojechałem do nich bo wiecznie nie było mi po drodze. Zostawić na kilka lub kilkanaście dni moto ..... trudne zadanie . Słyszałem, że ogarniają całkiem ładnie ale terminy... i czas robocizny w sezonie za długi. Zima przyjdzie to trzeba będzie do nich podjechać. Kupiłem jakiś zamiennik na allegro, gotowy do naciągnięcia. masz foto jak wyszło po naciągnięciu tego pokrowca ? szukam jakiegoś tapicera co ładnie obrobi kanapę ale nie jest to proste 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi