Skocz do zawartości

Obszywanie Kanap.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super :smile:

ja mam zamiar tez moją wysłać :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witka

Robił ktoś jeszcze z was tam kanapę bo zastanawiam się nad wysłaniem XX-owej kanapy tam?

Pozdro

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Robił ktoś jeszcze z was tam kanapę bo zastanawiam się nad wysłaniem XX-owej kanapy tam?

Ja wysyłałam siedzenie do Pana Pawła z PJII ;) Szybko, konkretnie, bardzo dokładnie i ładnie wykonana kanapa :smile: POLECAM!!! 

uwri.jpg

cef7.jpg

Opublikowano

no ładnie się prezentuje ;) fachura ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Szybko, konkretnie

Możesz napisać jak to czasowo wyglądało,wysyłka-robota-odsyłka? :smile:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Procedura wygląda następująco :smile:

Kontaktujesz się z Panem Pawłem, opisujesz w jaki sposób chcesz przerobić kanapę, ustalasz jakie materiały zastosować (np. czy ma być materiał antypoślizgowy, skóra naturalna, materiał o imitacji carbonu, haft itp.). Następnie otrzymujesz wycenę projektu :smile: Jak wszystko akceptujesz to pozostaje tylko ustalić termin ;) Ze względu na dużą ilość zleceń trzeba poczekać cierpliwie nawet 2 miesiące. My z Dagą kontaktowaliśmy się z Panem Pawłem bodajże w grudniu a termin mieliśmy na luty. Po wysłaniu kanapy czas zrobienia i odesłania do nas to było dosłownie kilka dni :smile: Wszystko odbywa się bardzo sprawnie :smile: Nawet jak zdecydujesz się przerabiać kanapę w środku sezonu to zostaniesz bez niej z 4-5 dni ;) Naprawdę warto! Ja już zresztą czekam na swoją kolej :biggrin:

Jeśli chodzi o firmę PJII to szczerze POLECAMY!!! :smile: Kontakt bardzo dobry, na bieżąco (zarówno mailowy jak i telefoniczny), fachowe doradztwo i profesjonalne podejście do tematu :smile:

Opublikowano

Oglądałem kanape na moto Dagi, bo sam jestem zainteresowany tematem. Wygląda rewelacyjnie (jak i cały moto :smile: ) ! Wykonanie super !

Umówilem się juz z PJII i termin dostałem na sierpień. Widac że chłopaki mają pełne ręce roboty... ale warto poczekać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące obszywania kanap, otóż brzmi ono: czy w Łodzi nie ma zakładów które by obszywały kanapy ?? Bo jestem potrzebowski w tym względzie (przetarła mi się tylna kanapa) ale czekać 2 miesiące średnio mi się uśmiecha...chyba że wykonanie Pana Pawła rzeczywiście super ,to wtedy poczekam do końca sezonu i kanapę wyślę :smile:

Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" :smile:

Zapraszam http://swiatz4.org

Opublikowano

ale czekać 2 miesiące średnio mi się uśmiecha...chyba że wykonanie Pana Pawła rzeczywiście super ,to wtedy poczekam do końca sezonu i kanapę wyślę :smile:

Masz opinie forumowiczów nt.jakości kanap robionych przez Pawła,masz jak na tacy podane zdjęcia ,link zewnętrzny,nr telefonu,no chyba że 5 stron do przeczytania to za dużo :rolleyes:

Pzdr.

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czytałem, ale moje pytanie brzmiało, czy w Łodzi nie ma kogoś, kto by kanapy obszywał ponieważ zdecydowanie wolę na miejscu takie sprawy załatwiać.

Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" :smile:

Zapraszam http://swiatz4.org

Opublikowano

z tego co wiem to tapcar na maratońskiej, ale wysoko się cenią.

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

z tego co wiem to tapcar na maratońskiej, ale wysoko się cenią.

Ja obszywałem + zmieniałem profil w tapcar. Zapłaciłem 400 zł. Jakoś wykonania i materiałów na bardzo wysokim poziomie, niestety nie ma opcji wkładki żelowej.

Opublikowano

no właśnie, ja tam pytałem to za tę samą robotę co w PJII chcą 200-220zł w Tapcar zawołali około 400 zł

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Dla zainteresowanych tematem... Dzisiaj przyszły m.in moje siedzenia obszyte w Firmie PJII (podobnie jak Dagmary). Wykonanie mojego projektu powiem szczerze przerosło moje oczekiwania :biggrin: Siedzenia są obszyte perfekcyjne, materiały użyte na najwyższym poziomie! :smile: Jeśli chodzi o materiały zastosowane u mnie to: materiał antypoślizgowy, skóra + materiał imitujący carbon (srebrny + czarny)

Ze swojej strony po raz kolejny mogę z czystym sumieniem POLECIĆ Firmę PJII a tym samym Pana Pawła, który realizuje projekty :smile: Robota wykonana super, w bardzo krótkim terminie :smile: Do tego wszystkiego stały kontakt mailowy oraz telefoniczny sprawia, że Klient otrzymuje to czego oczekuje!!! Jeśli ktoś myśli poważnie o przeróbce swoich kanap to jeszcze raz serdecznie POLECAM PJII!!! :smile:

P.S Kolega Krzywar z naszego forum na pewno pochwali się również swoją kanapą do Horneta ;)

Zdjęcia nie oddają tego cuda, na żywo siedzonka prezentują się wyśmienicie :biggrin:

Poniżej foto zrobione wieczorkiem na szybko ;)

DSC07079.JPG

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, czy ktoś z forum ma tel. do PJll ? coś na wiadomości nie odpowiada

Opublikowano

Ja dzwoniłem do PJII i umawiałem pod ten nr 606 45 92 85

Dzięki Krzywar

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chyba i ja się skuszę wszystko tak ładnie wygląda. :smile:

Opublikowano

W lodzi na tuszynskiej na tyłach stacji autogazu jest tapicer samochodowy ale tak mi odnowił kanapę corbina że niczym nie różni się od oryginału naprawdę polecam

Opublikowano

Chyba i ja się skuszę wszystko tak ładnie wygląda. :smile:

Ciekawe jaki koszt tej imprezy, ale efekt świetny :biggrin: Zdałoby się coś takiego u siebie zrobić :laugh2:

Opublikowano

W lodzi na tuszynskiej na tyłach stacji autogazu jest tapicer samochodowy ale tak mi odnowił kanapę corbina że niczym nie różni się od oryginału naprawdę polecam

Też polecam, świetnie wykonał moją kanapę do kawy ;) Gościu też ma swoją stronę internetową :  http://tsmtapicerstwo.pl/ więc można podejrzeć jak to wygląda choć moja kanapa wygląda lepiej niż te przykładowe ;)

Opublikowano (edytowane)

W okolicach Zgierza jest dobry tapicer. Obszywał mi kanape w KX , a koledze robil siedzenia w zx10. Wyszło kozacko!!!

Mozna sie z nim tez umowic w Łodzi na Wersalskiej/Szczecińskiej bo tam pracuje. Podaje nr dla zainteresowanych 

793 014 522 Mariusz

Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mój kolega obszywał u tapicera na Kilińskiego róg Nawrot, ale nie wiem czy jeszcze aktualne

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja swoją właśnie odebrałem od tapicera

Mnie sie podoba

post-2571-1428935138,28_thumb.jpg

Opublikowano

Swoją wysyłałem do Wijalisa- robota pierwsza klasa, wygodne nawet na 900km ciągiem. Cena w granicach 260 (06.2014) wraz ze zmianą profilu. Jedyny zarzut: pogubili gumowe podkładki mocowania- lepiej wysłać samo siodło, odkręcając wcześniej wszystko, co się da. Czas realizacji- poniżej 2 tygodni od nadania.

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"