Thebestof78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 super ja mam zamiar tez moją wysłać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
quki Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witka Robił ktoś jeszcze z was tam kanapę bo zastanawiam się nad wysłaniem XX-owej kanapy tam? Pozdro 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Dadza84 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Robił ktoś jeszcze z was tam kanapę bo zastanawiam się nad wysłaniem XX-owej kanapy tam? Ja wysyłałam siedzenie do Pana Pawła z PJII Szybko, konkretnie, bardzo dokładnie i ładnie wykonana kanapa POLECAM!!! 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 no ładnie się prezentuje fachura 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Pit71 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Szybko, konkretnie Możesz napisać jak to czasowo wyglądało,wysyłka-robota-odsyłka? 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
_Michał_ Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Procedura wygląda następująco Kontaktujesz się z Panem Pawłem, opisujesz w jaki sposób chcesz przerobić kanapę, ustalasz jakie materiały zastosować (np. czy ma być materiał antypoślizgowy, skóra naturalna, materiał o imitacji carbonu, haft itp.). Następnie otrzymujesz wycenę projektu Jak wszystko akceptujesz to pozostaje tylko ustalić termin Ze względu na dużą ilość zleceń trzeba poczekać cierpliwie nawet 2 miesiące. My z Dagą kontaktowaliśmy się z Panem Pawłem bodajże w grudniu a termin mieliśmy na luty. Po wysłaniu kanapy czas zrobienia i odesłania do nas to było dosłownie kilka dni Wszystko odbywa się bardzo sprawnie Nawet jak zdecydujesz się przerabiać kanapę w środku sezonu to zostaniesz bez niej z 4-5 dni Naprawdę warto! Ja już zresztą czekam na swoją kolej Jeśli chodzi o firmę PJII to szczerze POLECAMY!!! Kontakt bardzo dobry, na bieżąco (zarówno mailowy jak i telefoniczny), fachowe doradztwo i profesjonalne podejście do tematu 0 Cytuj
krzywar Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Oglądałem kanape na moto Dagi, bo sam jestem zainteresowany tematem. Wygląda rewelacyjnie (jak i cały moto ) ! Wykonanie super ! Umówilem się juz z PJII i termin dostałem na sierpień. Widac że chłopaki mają pełne ręce roboty... ale warto poczekać. 1 Cytuj
Vasher Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Mam pytanie dotyczące obszywania kanap, otóż brzmi ono: czy w Łodzi nie ma zakładów które by obszywały kanapy ?? Bo jestem potrzebowski w tym względzie (przetarła mi się tylna kanapa) ale czekać 2 miesiące średnio mi się uśmiecha...chyba że wykonanie Pana Pawła rzeczywiście super ,to wtedy poczekam do końca sezonu i kanapę wyślę 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org
Pit71 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 ale czekać 2 miesiące średnio mi się uśmiecha...chyba że wykonanie Pana Pawła rzeczywiście super ,to wtedy poczekam do końca sezonu i kanapę wyślę Masz opinie forumowiczów nt.jakości kanap robionych przez Pawła,masz jak na tacy podane zdjęcia ,link zewnętrzny,nr telefonu,no chyba że 5 stron do przeczytania to za dużo Pzdr. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Vasher Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czytałem, ale moje pytanie brzmiało, czy w Łodzi nie ma kogoś, kto by kanapy obszywał ponieważ zdecydowanie wolę na miejscu takie sprawy załatwiać. 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org
krzychoslav Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 z tego co wiem to tapcar na maratońskiej, ale wysoko się cenią. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
arteklik Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 z tego co wiem to tapcar na maratońskiej, ale wysoko się cenią. Ja obszywałem + zmieniałem profil w tapcar. Zapłaciłem 400 zł. Jakoś wykonania i materiałów na bardzo wysokim poziomie, niestety nie ma opcji wkładki żelowej. 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 no właśnie, ja tam pytałem to za tę samą robotę co w PJII chcą 200-220zł w Tapcar zawołali około 400 zł 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
_Michał_ Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Dla zainteresowanych tematem... Dzisiaj przyszły m.in moje siedzenia obszyte w Firmie PJII (podobnie jak Dagmary). Wykonanie mojego projektu powiem szczerze przerosło moje oczekiwania Siedzenia są obszyte perfekcyjne, materiały użyte na najwyższym poziomie! Jeśli chodzi o materiały zastosowane u mnie to: materiał antypoślizgowy, skóra + materiał imitujący carbon (srebrny + czarny) Ze swojej strony po raz kolejny mogę z czystym sumieniem POLECIĆ Firmę PJII a tym samym Pana Pawła, który realizuje projekty Robota wykonana super, w bardzo krótkim terminie Do tego wszystkiego stały kontakt mailowy oraz telefoniczny sprawia, że Klient otrzymuje to czego oczekuje!!! Jeśli ktoś myśli poważnie o przeróbce swoich kanap to jeszcze raz serdecznie POLECAM PJII!!! P.S Kolega Krzywar z naszego forum na pewno pochwali się również swoją kanapą do Horneta Zdjęcia nie oddają tego cuda, na żywo siedzonka prezentują się wyśmienicie Poniżej foto zrobione wieczorkiem na szybko Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
gładki Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam, czy ktoś z forum ma tel. do PJll ? coś na wiadomości nie odpowiada 0 Cytuj
krzywar Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Ja dzwoniłem do PJII i umawiałem pod ten nr 606 45 92 85 Edytowane 9 Listopada 2014 przez krzywar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
gładki Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja dzwoniłem do PJII i umawiałem pod ten nr 606 45 92 85 Dzięki Krzywar 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 Chyba i ja się skuszę wszystko tak ładnie wygląda. 0 Cytuj
wielebny67 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 W lodzi na tuszynskiej na tyłach stacji autogazu jest tapicer samochodowy ale tak mi odnowił kanapę corbina że niczym nie różni się od oryginału naprawdę polecam 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 Chyba i ja się skuszę wszystko tak ładnie wygląda. Ciekawe jaki koszt tej imprezy, ale efekt świetny Zdałoby się coś takiego u siebie zrobić 0 Cytuj
MaDDoggY Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 W lodzi na tuszynskiej na tyłach stacji autogazu jest tapicer samochodowy ale tak mi odnowił kanapę corbina że niczym nie różni się od oryginału naprawdę polecam Też polecam, świetnie wykonał moją kanapę do kawy Gościu też ma swoją stronę internetową : http://tsmtapicerstwo.pl/ więc można podejrzeć jak to wygląda choć moja kanapa wygląda lepiej niż te przykładowe 0 Cytuj
Lans Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) W okolicach Zgierza jest dobry tapicer. Obszywał mi kanape w KX , a koledze robil siedzenia w zx10. Wyszło kozacko!!! Mozna sie z nim tez umowic w Łodzi na Wersalskiej/Szczecińskiej bo tam pracuje. Podaje nr dla zainteresowanych 793 014 522 Mariusz Edytowane 11 Lutego 2015 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jaron1 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Mój kolega obszywał u tapicera na Kilińskiego róg Nawrot, ale nie wiem czy jeszcze aktualne 0 Cytuj
marmot.c Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja swoją właśnie odebrałem od tapicera Mnie sie podoba 0 Cytuj
Logan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Swoją wysyłałem do Wijalisa- robota pierwsza klasa, wygodne nawet na 900km ciągiem. Cena w granicach 260 (06.2014) wraz ze zmianą profilu. Jedyny zarzut: pogubili gumowe podkładki mocowania- lepiej wysłać samo siodło, odkręcając wcześniej wszystko, co się da. Czas realizacji- poniżej 2 tygodni od nadania. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
Rekomendowane odpowiedzi