Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ja trochę w innej sprawie ale zobaczyłem temat a trochę ma wspólnego ;p Rozumiem że znacie Jeziorsko, jak tam jest? Bo myślę czy nie uderzyć tam pod namiot, jest tam jakies pole namiotowe, miasteczko itp?

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Opublikowano

Siemka, ja trochę w innej sprawie ale zobaczyłem temat a trochę ma wspólnego ;p Rozumiem że znacie Jeziorsko, jak tam jest? Bo myślę czy nie uderzyć tam pod namiot, jest tam jakies pole namiotowe, miasteczko itp?

troche offtop,ale zobacz tu http://www.rafa-jeziorsko.eu/ , bylem tam tydzien temu na zlocie BMW - warunki saniterne ok, jest gdzie sie rozbic namiotem. Na terenie jest sklep, znosny bar (jest zimne piwo), mozna wypozyczyc kajaki, rowerk wodny, ect.

Opublikowano

Świetna trasa. I do jazdy i widokowo. Zrobiłem ją z małą modyfikacją ( bez autostrady). Warto zatrzymać sie w Dobrzyniu n. Wisłą - nad samą rzeką jest wzgórze ( pozostałość po starym grodzie) z pięknym wiodkiem na Wisłę. No i po drodze Kruszwica, Licheń, Ślesin i Jeziorsko. 

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Opublikowano

bardzo chetnie, traska super, tylko wiem ze po 360 km na TL-ce miałem juz dosc. 

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

mam jutro czas do 19 .

jesli ktos ma ochote na jakas skrocona wersje trasy,to ja bardzo chetnie pojade.

Opublikowano

dołożyć zalew sulejowski i będzie "Szlakiem okolicznych zapór wodnych" :smile:

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

Ja mogę się pisać na taką wycieczkę o ile mi termin dopasuje jak coś to dawać znać wcześniej aby nie w ostatniej chwili się zbierać na to. Wpisywac ewentualne terminy wycieczki

Opublikowano

dla mnie jeziorsko to tylko i wyłacznie peczniew!! polecam pole namiotowe, domki i jedyne fajne miejsce na plazing:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proponowaną trasę "zaliczyliście" już, czy nadal aktualne? Na sobotę ładna pogoda zapowiada się... 

Opublikowano

Jeśli nie robi Ci większej różnicy, to przełóż wyjazd na sobotę  ;)

Opublikowano

A jeszcze lepiej na niedziele to też się chętnie przewietrzę :smile:

Opublikowano

Racja, myślałem, że 18.06 jest w sobotę :/

Opublikowano

Jeśli wypad miał by być w sobotę to jestem chętny aby się wybrać

Opublikowano

Z kilkoma ludzikami w niedzielę planujemy jechać w taką trasę, może by wam pasowało? ;)

Opublikowano

w niedzielę jest PicNic rodzinny

Kierowniku wycieczki, to jaka decyzja?? :smile:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli jeszcze nie wyjechaliście to na większość trasy mógłbym się podczepić pod Was. Od siebie mogę dodać propozycję zmiany trasy - ze Ślesina zamiast na Kleczew i Orchowo, proponuję prosto [25] na Strzelno. Trasa ze sporą dawką szybkich zakrętów i bardzo przyzwoitym asfaltem. Chyba, że tą na Orchowo znacie i też jest spoko - to chętnie wypróbuję. 

It`s that old running wide problem again.