Skocz do zawartości

Jeziorsko-Ślesin-Włocławek

JaRoD

Rekomendowane odpowiedzi

A może ktoś ma ochote na taki wypad ?

http://tinyurl.com/moto-jeziora-ver2

344e1zb.jpg

Razem  : 490km.....

Cały dzień ?????

Może jakaś sobota ?

"Delikatna korekta trasy"

Edytowane przez JaRoD (wyświetl historię edycji)

Siemka, ja trochę w innej sprawie ale zobaczyłem temat a trochę ma wspólnego ;p Rozumiem że znacie Jeziorsko, jak tam jest? Bo myślę czy nie uderzyć tam pod namiot, jest tam jakies pole namiotowe, miasteczko itp?

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Siemka, ja trochę w innej sprawie ale zobaczyłem temat a trochę ma wspólnego ;p Rozumiem że znacie Jeziorsko, jak tam jest? Bo myślę czy nie uderzyć tam pod namiot, jest tam jakies pole namiotowe, miasteczko itp?

troche offtop,ale zobacz tu http://www.rafa-jeziorsko.eu/ , bylem tam tydzien temu na zlocie BMW - warunki saniterne ok, jest gdzie sie rozbic namiotem. Na terenie jest sklep, znosny bar (jest zimne piwo), mozna wypozyczyc kajaki, rowerk wodny, ect.

Świetna trasa. I do jazdy i widokowo. Zrobiłem ją z małą modyfikacją ( bez autostrady). Warto zatrzymać sie w Dobrzyniu n. Wisłą - nad samą rzeką jest wzgórze ( pozostałość po starym grodzie) z pięknym wiodkiem na Wisłę. No i po drodze Kruszwica, Licheń, Ślesin i Jeziorsko. 

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Ja mogę się pisać na taką wycieczkę o ile mi termin dopasuje jak coś to dawać znać wcześniej aby nie w ostatniej chwili się zbierać na to. Wpisywac ewentualne terminy wycieczki

dla mnie jeziorsko to tylko i wyłacznie peczniew!! polecam pole namiotowe, domki i jedyne fajne miejsce na plazing:)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli jeszcze nie wyjechaliście to na większość trasy mógłbym się podczepić pod Was. Od siebie mogę dodać propozycję zmiany trasy - ze Ślesina zamiast na Kleczew i Orchowo, proponuję prosto [25] na Strzelno. Trasa ze sporą dawką szybkich zakrętów i bardzo przyzwoitym asfaltem. Chyba, że tą na Orchowo znacie i też jest spoko - to chętnie wypróbuję. 

It`s that old running wide problem again.