JaRoD Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) A może ktoś ma ochote na taki wypad ? http://tinyurl.com/moto-jeziora-ver2 Razem : 490km..... Cały dzień ????? Może jakaś sobota ? "Delikatna korekta trasy" Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez JaRoD (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Siemka, ja trochę w innej sprawie ale zobaczyłem temat a trochę ma wspólnego ;p Rozumiem że znacie Jeziorsko, jak tam jest? Bo myślę czy nie uderzyć tam pod namiot, jest tam jakies pole namiotowe, miasteczko itp? 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Siemka, ja trochę w innej sprawie ale zobaczyłem temat a trochę ma wspólnego ;p Rozumiem że znacie Jeziorsko, jak tam jest? Bo myślę czy nie uderzyć tam pod namiot, jest tam jakies pole namiotowe, miasteczko itp? troche offtop,ale zobacz tu http://www.rafa-jeziorsko.eu/ , bylem tam tydzien temu na zlocie BMW - warunki saniterne ok, jest gdzie sie rozbic namiotem. Na terenie jest sklep, znosny bar (jest zimne piwo), mozna wypozyczyc kajaki, rowerk wodny, ect. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Świetna trasa. I do jazdy i widokowo. Zrobiłem ją z małą modyfikacją ( bez autostrady). Warto zatrzymać sie w Dobrzyniu n. Wisłą - nad samą rzeką jest wzgórze ( pozostałość po starym grodzie) z pięknym wiodkiem na Wisłę. No i po drodze Kruszwica, Licheń, Ślesin i Jeziorsko. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 bardzo chetnie, traska super, tylko wiem ze po 360 km na TL-ce miałem juz dosc. 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 mam jutro czas do 19 . jesli ktos ma ochote na jakas skrocona wersje trasy,to ja bardzo chetnie pojade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 dołożyć zalew sulejowski i będzie "Szlakiem okolicznych zapór wodnych" 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja mogę się pisać na taką wycieczkę o ile mi termin dopasuje jak coś to dawać znać wcześniej aby nie w ostatniej chwili się zbierać na to. Wpisywac ewentualne terminy wycieczki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Siemka, ja trochę w innej sprawie ale zobaczyłem temat a trochę ma wspólnego ;p Rozumiem że znacie Jeziorsko, jak tam jest? Bo myślę czy nie uderzyć tam pod namiot, jest tam jakies pole namiotowe, miasteczko itp? dla mnie jeziorsko to tylko i wyłacznie peczniew!! polecam pole namiotowe, domki i jedyne fajne miejsce na plazing:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Proponowaną trasę "zaliczyliście" już, czy nadal aktualne? Na sobotę ładna pogoda zapowiada się... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jeszcze nie. osobiście myślałem o czwartku 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jeśli nie robi Ci większej różnicy, to przełóż wyjazd na sobotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 A jeszcze lepiej na niedziele to też się chętnie przewietrzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 W niedziele impreza forumowa, .....W piątek mam 10-tą rocznice ślubu .... ale pomyśle o tej sobocie;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Racja, myślałem, że 18.06 jest w sobotę :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jeśli wypad miał by być w sobotę to jestem chętny aby się wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Z kilkoma ludzikami w niedzielę planujemy jechać w taką trasę, może by wam pasowało? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 w niedzielę jest PicNic rodzinny 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 w niedzielę jest PicNic rodzinny Kierowniku wycieczki, to jaka decyzja?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja nie w ten weekend Ale Was nie zatrzymuję 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KidRackBrawura Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jeśli jeszcze nie wyjechaliście to na większość trasy mógłbym się podczepić pod Was. Od siebie mogę dodać propozycję zmiany trasy - ze Ślesina zamiast na Kleczew i Orchowo, proponuję prosto [25] na Strzelno. Trasa ze sporą dawką szybkich zakrętów i bardzo przyzwoitym asfaltem. Chyba, że tą na Orchowo znacie i też jest spoko - to chętnie wypróbuję. 0 Cytuj It`s that old running wide problem again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi