elminio1981 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Ostrzegam was przed tym sklepem. Zadzwoniłem do gościa 12 lipca czy ma szybę do sv650 do 2002 puiga ona jest trochę inna niż uniwersalne. Tak oczywiście miał no to zamówiłem i wysyłkę paczkomatem. Kasę dostał 15 lipca. Czekam tydzień po czym dzwonie i kolo mi sadzi kita że musi zamówić, no dobra to czekam dalej. Umówił się że wyśle we wtorek (23 lipca). W środę znowu cisza żadnej eski z paczkomatów to dzwonię w czwartek i palant wyłącza telefon. W piątek wysyłam maila z opier... odpisuje że już wysłał, ta na pewno. W sobotę jest na stronce paczkomatów że nadał wysyłkę. We wtorek okazuje się że nadal nie wysłał etykieta przeterminowana. Zażądałem więc zwrotu pieniędzy skoro nie może wykonać zlecenia. Telefon dalej wyłączony, na maile nie odpowiada jakiś zryty łeb. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez elminio1981 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 do Kalisza daleko nie masz :] 0 Cytuj
elminio1981 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Też myślałem o tym, daje mu jeszcze parę dni. 0 Cytuj
sarman Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 na takich jest jedna bardzo skuteczna metoda: Łap Go, Duś GO, wp***dol, Puść Go a tak na poważnie to chyba nie ma co czekać tylko niech oddaje szybko kase i koniec. Od razu w mailu napisz, że brak zwrotu pieniędzy wiąże się ze zgłoszeniem na policji wyłudzenia. 0 Cytuj www.sarman.com.pl
JaRoD Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To kiedy wypad do Kalisza ? 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
tlfabianka Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To kiedy wypad do Kalisza ? i tak powinno to działać - jestem za !! 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"
Strumyk Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Podłączam się do przejazdu ;p Nie umiem znieść tych internetowych cfffaniaczków ;p 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!
Turboldz Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To ja proponuje jeszcze wcześniej do gościa zadzwonić i powiedzieć że ma czas do środy bo jak nie to nie dość że będzie musiał zwrócić kasę za towar to jeszcze za wachę Twoją i Twoich kolegów bo się do niego wybierzecie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
JaRoD Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To ja proponuje jeszcze wcześniej do gościa zadzwonić i powiedzieć że ma czas do środy bo jak nie to nie dość że będzie musiał zwrócić kasę za towar to jeszcze za wachę Twoją i Twoich kolegów bo się do niego wybierzecie Ja tam chętnie spacer sobie zrobie do Kalisza za free .... i powiemy mu na miejscu w twarz co jest 5 ;-P 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Fazerro Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Popieram, myślę, że kilka osób z chęcią się rekreacyjnie przejedzie do Kalisza.Wystarczy podjechać grupą, a gościu już się zesra ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Marsel Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dajcie znać kiedy wycieczka, zorganizuję sobie wolny czas na przelocik 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Aidekk Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja nawet bez zwrotu paliwa się przejadę na taką wycieczkę z zacna listą uczestników... ale tak czy inaczej można ładnie pana przekonać, żeby nie tylko oddał za szybkę, za wachę ale i sam polał do zbiorników Fazerowi jeszcze 1 drut w ręce chyba został to jak mu taki robocop wyj.ebie to się chłop opamięta 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Pablos Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja nawet bez zwrotu paliwa się przejadę na taką wycieczkę z zacna listą uczestników... ...w kupie razniej ale tak czy inaczej można ładnie pana przekonać, żeby nie tylko oddał za szybkę, za wachę ale i sam polał do zbiorników ...licze na relacje, a moze nawet na fotorelacje Fazerowi jeszcze 1 drut w ręce chyba został to jak mu taki robocop wyj.ebie to się chłop opamięta No nie wysluguj sie kontuzjowanym, sam dasz z pewnoscia rade Też myślałem o tym, daje mu jeszcze parę dni. Swoja droga sklep jakich wiele w przydomowej piwnicy... Swietny regulamin, towar wysylaja niezwlocznie gdy jest w magazynie... na reszte, gdy trzeba sciagnac terminu dostawy juz nie ma... Najlepszym sposobem odwdzieczenie sie Panu, bedzie akcja "promocyjna" na forach i ogolnie w sieci - jesli masz na to czas i energie. Dlatego osobiscie, wole kupowac w wiekszych sieciowych sklepach, nawet gdy mam dorzucic kilka zlociszy wiecej. Powodzenia w odzysku kasy! 0 Cytuj
elminio1981 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 No to facet poszedł po rozum do pałki, dzisiaj paczka doszła tak z czapy. Ale i tak nie polecam nawet jeśli nawet sam ją przerabiał to mógł powiedzieć a nie ściemę walić, nie robiłbym szumu. Także uwaga na takich ludków. Teraz mam nauczkę żeby nie płacić z góry. ...w kupie razniej ...licze na relacje, a moze nawet na fotorelacje No nie wysluguj sie kontuzjowanym, sam dasz z pewnoscia rade Swoja droga sklep jakich wiele w przydomowej piwnicy... Swietny regulamin, towar wysylaja niezwlocznie gdy jest w magazynie... na reszte, gdy trzeba sciagnac terminu dostawy juz nie ma... Najlepszym sposobem odwdzieczenie sie Panu, bedzie akcja "promocyjna" na forach i ogolnie w sieci - jesli masz na to czas i energie. Dlatego osobiscie, wole kupowac w wiekszych sieciowych sklepach, nawet gdy mam dorzucic kilka zlociszy wiecej. Powodzenia w odzysku kasy! Też bym kupił gdzie indziej ale nawet w motowings nie mieli tego typu szyby a innej nie chciałem testować bo nie widziałem na moto jak się prezentuje. 0 Cytuj
Pablos Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 No to facet poszedł po rozum do pałki, dzisiaj paczka doszła tak z czapy. Ale i tak nie polecam nawet jeśli nawet sam ją przerabiał to mógł powiedzieć a nie ściemę walić, nie robiłbym szumu. Także uwaga na takich ludków. Teraz mam nauczkę żeby nie płacić z góry. Też bym kupił gdzie indziej ale nawet w motowings nie mieli tego typu szyby a innej nie chciałem testować bo nie widziałem na moto jak się prezentuje. Najwazniejsze, ze szyba juz jest! Teraz montuj i jazdaaaa 0 Cytuj
Kwaśna Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 No to facet poszedł po rozum do pałki, dzisiaj paczka doszła tak z czapy. Ale i tak nie polecam nawet jeśli nawet sam ją przerabiał to mógł powiedzieć a nie ściemę walić, nie robiłbym szumu. Także uwaga na takich ludków. Teraz mam nauczkę żeby nie płacić z góry. ...ech a taka zabawa się szykowała !!!- też czekałam na relację - fotorelację z wyprawy do Kalisza może innym razem ktoś śmie oszukać MOTOCYKLISTĘ !!! 4 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Szkoda a mogło być tak fajowo ha ha 0 Cytuj
sarman Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 może zawitał na forum, poczytał i poszedł po rozum do głowy 0 Cytuj www.sarman.com.pl
Rekomendowane odpowiedzi