AgaJaga Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ok będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 dobra to ja wychodzę i za jakieś kilka chwil podjade przed central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 do zo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Moto Moto Kawasaki - smacznie, zdrowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 nas tez nie mogło zabraknąć karczek jak zwykle wymiata!!!!!! pozdrawiamy pijanego pana któremu gacie spadały najwytrwalsi którzy zostali do końca wiedzą o kogo chodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 pozdrawiamy pijanego pana któremu gacie spadały Z Okropną i Działkowymi byliśmy do samego końca - aż nas quadami wykurzano ale przegapiliśmy to. Zachowała się jakaś dokumentacja fotograficzna? Grill super, karczek i kiełba jak zawsze pysznie przyrządzone przez Naemkę i takich dwóch, którzy tam przeszkadzali przy grillu. Przez grzeczność nie wymienię, że to panowie K i S Kawasaki KX, szczególnie 450F robi bardzo fajne wrażenie. Jakoś tak o 19 wszystkich wywiało a nie zanosiło się na deszcz.... Do następnego i podziękowania dla organizatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Załoga grillowa ( Korba i Spider) lepsi od M.Gesler , załoga finansowo- organizacyjna (Naem i Jej Mama) lepsza od Ministerstwa Finansów i Sportu razem wziętych . Tym razem nie jabłecznik a śliwkownik , pyszne ciasto !!!! Do końca wytrwali najwięksi fani motocykli Ja , Xanton , Działkowcy , jako gratisik otrzymaliśmy też mgłę z Londynu na pożegnanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Z Okropną i Działkowymi byliśmy do samego końca - aż nas quadami wykurzano ale przegapiliśmy to. chodzi o pana w dresowych spodniach i podkoszulku który szedł idealnym zygzakiem gacie mu spadły w drodze do grilla a drugi raz przy grillu zapytaj pana K i S oni mieli najgorszy widok Do końca wytrwali najwięksi fani motocykli zostalibyśmy z wami do wykurzenia gości quadem ale pojechaliśmy z panem S do Tuszyna odwieść Kubę i jego nowe moto a potem prosto do roboty.... i tak sobie teraz siedzę do 6:00 rano... ehhh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Konrad , wytrwacie następnym razem Może coś innego Nam wówczas zafundują , nie wiem jakiś kwaśny deszcz czy cuś :) Grilik świetny , a pana "zygzaka" z ( lub bez) gaci nie widziałam , ale to pewnie przez mgłę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 a jak nowe gadżety z salonu? co tam zielonego dziś kupiłaś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ciasto mega! złamałam dietetyczne zakazy, pan doktor nakrzyczałby więc się nie dowie, ale nie mogę odżałować jednego - że mnie taki streaptease ominął :-( 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 My wróciliśmy dopiero koło 21.oo do domu jednak "następnym razem" 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Byłem, ale zaraz zebraliśmy małą ekipę i na malinkę do Zgierza polecieliśmy następnym razem skusze się na wałówkę .Propozycja dla organizatorów, następnym razem może jakiś konkurs z nagrodami? np. na najładniejsze przelecenia na kapciu po włókniarzy? A do wygrania skromne "Z1000" no już nie jestem taki wymagający może być z 2012r 2 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Załoga grillowa ( Korba i Spider) lepsi od M.Gesler , załoga finansowo- organizacyjna (Naem i Jej Mama) lepsza od Ministerstwa Finansów i Sportu razem wziętych . Tym razem nie jabłecznik a śliwkownik , pyszne ciasto !!!! Do końca wytrwali najwięksi fani motocykli Ja , Xanton , Działkowcy , jako gratisik otrzymaliśmy też mgłę z Londynu na pożegnanie Za londyńską mgłę pewnie odpowiadała moja Jawa 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi