Finton Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam Mam pytanie odnośnie wibracji przedniego koła na luzie, stojąc na postoju koło czasami dość intensywnie drga, po włączeniu hamulca przedniego ustaje, fakt że mam dość nisko ustawione obroty silnika i puste wydechy, ale czy wibracje silnika mogą tak się przenosić na przednie koło podczas postoju. Dodam że moto prowadzi się jak po sznurku, nie czuć jakiś wibracji na kierownicy, ani przy przyspieszaniu lub przy hamowaniu, nic też nie czuć na klamce hamulca. Macie coś podobnego? 0 Cytuj Ślązak
Łukasz_Sob Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Złap koło ręką jak moto stoi ja stopce i ruszaj na boki.Może łożyska w kole 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
JAKUBKO Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 to chyba masz luz na nitach tarczy sprawdź czy tarcza da się ruszać bez ruchu koła może trza ją przepić czyt. przebić 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Rekomendowane odpowiedzi