mdfimage Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Witam, mam problem, ponieważ mam zamiar kupić GPS lark freebird 35.6 ale nie wiem czy da rade wgrać do niego trase, którą ustaliłem sobie na google maps która jest pobrana w formacie .gpx Czy gps obsłuży taką trasę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 witam lark ma standardowo nawigację mapa-map czy jakoś tak ale jest odblokowany i można na niego wrzucać/instalować inne navi.. gpx to format dla garmina z tego co wiem można go zainstalować na larku.. w necie są nawet przygotowane paczki które wystarczy wgrać na kartę SD poczytaj.. upewnij się że garmin jest dla ciebie i ogarniesz jego instalację mnie osobiście z nawigacji podchodzi jedynie auto-mapa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi