Gomes Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Moja druga zabawka w pierwszym sezonie wcześniejszy GS500 92r Aktualne wrażenia bardzo pozytywne w przeciwieństwie do 500tki odkręcasz i jedziesz hamujesz to hamuje i moc zdecydowanie jak dla mnie odczuwalna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 powodzenia na nowej maszynie i dużo bezpiecznych km 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Do zobaczenia na nowej maszynie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Na zdjęciach wygląda na zadbany egzemplarz Wiesz ma 100 koni to i moc da się odczuć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Maszyna zacna Trzeba będzie na żywo zobaczyć jak się prezentuje 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gomes Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 odczuwam moc i różnice w spalaniu ^^ z 4,5 w mieście do 7-8 , ale fun z jazdy to wynagradza ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 7-8 to i tak nieźle z mojego horneta i ponad 10 dało sie wyciągnąć . . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 7-8 to nie tak źle. Moja potrafi spalić 11 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomib Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 no do 500tki nie ma co porównywac bo to przepaść jeżeli chodzi o moc i moment. Wygląda na zadbanego. 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 uwaga przy 7-8k na obrotomierzu spędzisz z nią trochę więcej czasu i ze spalaniem dojdziesz do 10 l przy "normalnej" jeździe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi