Doroti Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam, poszukuję aktualnego podręcznika nauki jazdy dla kategorii B. Potrzebuję pożyczyć na mniej więcej miesiąc. Ewentualnie odkupię używany w rozsądnej cenie. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam, Doroti :-)
Tomi Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Mam tylko komplet do kat. A, chyba z roku 2011r. Suzuki SV650S 2007
Doroti Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Na A to mam swój komplet ;-) Zresztą na B też... Ale potrzebuję tego najnowszego, po zmianie przepisów.
motoTomasz Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Za 20 zł w każdej auto szkole masz nowy zestaw z płytą, na której są testy, a która jest zabezpieczona dla jednego komputera oraz z możliwością automatycznej aktualizacji bazy pytań. Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Broto Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 dodatkowo ja np jedynie wpłacałem kaucje i przy zwrocie ksiażki w autoszkole oddawali pieniądze. Także w każdej autoszkole powinnaś dostać materiały do nauki
Rekomendowane odpowiedzi