Doroti Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam, poszukuję aktualnego podręcznika nauki jazdy dla kategorii B. Potrzebuję pożyczyć na mniej więcej miesiąc. Ewentualnie odkupię używany w rozsądnej cenie. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam, Doroti :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Mam tylko komplet do kat. A, chyba z roku 2011r. Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Na A to mam swój komplet ;-) Zresztą na B też... Ale potrzebuję tego najnowszego, po zmianie przepisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Za 20 zł w każdej auto szkole masz nowy zestaw z płytą, na której są testy, a która jest zabezpieczona dla jednego komputera oraz z możliwością automatycznej aktualizacji bazy pytań. Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 dodatkowo ja np jedynie wpłacałem kaucje i przy zwrocie ksiażki w autoszkole oddawali pieniądze. Także w każdej autoszkole powinnaś dostać materiały do nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi