JAKUBKO Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 słuchajcie odezwał sie do mnie stary znajomy moturzysta podsuną temat wyjazdu na prawie całą sobote tak myśle od jakieś 9-10 do wieczora pojechać na jakąś wycieczke po drodze do złotego potoku koło częstochowy na rybę i już wic nie wiem czy ktoś będzie chciał ale jak będe coś wiedzał więcej do napisze bo ja chyba śmigne 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ja to chyba juz zakoncze ten sezon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 to nie pijesz rozumiem jutro tak jak tydzień temu? Kawasaki!!! Kawasaki!!! ja wole na spokojnie jechać w niedziele... tym bardziej że proponujesz jechać od rana a w piątek zalejemy nasze baki w pubach do pełna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 końdziu ty krzysztofa ze złotna kojażysz ?on jeździł jamaszką taką 600 chyba 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 a może nad morze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 hehe ten co znowu wymyślił na morze to możemy dzisiaj po delu a w sobote do w zależności jaka będzie pogoda ale czy tak czy tak my polecimy na jakąś obiazdówke troche szybszym tępem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif myśle że będzie pogonione 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 to od rana tez sie pisze! zgadamy sie na telefonie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak będzie pogoda to ja w sobotę też się pisze na jakiś wypad.Dajcie jutro znać gdzie i o której się spotkamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 hehe ten co znowu wymyślił na morze to możemy dzisiaj po delu a w sobote do w zależności jaka będzie pogoda ale czy tak czy tak my polecimy na jakąś obiazdówke troche szybszym tępem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif myśle że będzie pogonione A co to konkretnie znaczy szybsze tempo? Chyba warto to napisać,żeby potem ktoś się nie zdziwił;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 jeśli nie będzie padać w sobotę i będę trzeźwy po piątku to namyślę się :)tyko że na www.meteo.pl pokazuje że do niedzieli ma padać... zobaczymy jak z tą pogodą... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 słuchajcie mam najświeższe wiadomości w sprawie jutrzejszego wyjazdu organizatorem jest krzysiek 793957767sprubuje podać mapke ;;; Witam, W załączniku przesyłam moją propozycje jutrzejszej wycieczki. Czerwona kropka ze strzałką to miejscowość Złoty Potok a tam mamy smażalnie ryb wiec możemy zrobić sobie odpoczynek. Narazie nie wiem ile osób bedzie chętnych na wycieczkę. Wstępnie powiadomcie znajomków ze miejscem zbiórki będzie stacja ORLEN na rogu Włókniarzy/Św. Teresy o godz 9:00! Dajcie znać czy wam odpowiada i czy się na jutro umawiamy????? Pozdrawiam http://g.co/maps/f7a2x 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Patrzac za okno zostaje mi tylko sardynka z puszki... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi