Doroti Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam, jak w temacie - czy ktoś z forumowiczów zajmuje się może ubezpieczaniem pojazdów? Kończą mi się umowy i szukam kogoś, kto mógłby mi doradzić coś rozsądnego. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Doroti :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja mam znajomą, przelicza mi zawsze w kilku firmach i wybiera coś dobrego i niedrogiego... ale agencja jest w Rzgowie... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Pan forumowicz Przemski... 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Pan forumowicz Przemski... I wszycho na ten temat 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Przemskiego wypatrzyłam, jak już dodałam temat... Ślepy człowiek, to tak jest ;-) Nawet urzeduje po sąsiedzku, więc chyba po problemie :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Przemskiego wypatrzyłam, jak już dodałam temat... Ślepy człowiek, to tak jest ;-) Nawet urzeduje po sąsiedzku, więc chyba po problemie :-) Jeżeli auto to polecam youcandrive.pl Nigdzie nie ma tak tanio dla ludzi przed 30stką. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 @Jędrzej Wszystko fajnie, ale auto jest rejestrowane na 2 współwłaścicieli, a ta stronka daje tylko opcję dla 1 właściciela przed 30... Tak więc dziękuję, ale niestety nie skorzystam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A ja polecam Biuro Pośrednictwa Ubezpieczeniowego "Progres" http://www.ubezpieczenia-progres.com.pl/index.html 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Tylko Przemski on zawsze cos wymysli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ja korzystam z brokera o nazwie PACT również polecam 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Auta-najtaniej Mbank, motocykle-Pzu (w pzu po zadzwonieniu na infolinie mają obowiązek przyjechać i ubezpieczyć) 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi