Doroti Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam, jak w temacie - czy ktoś z forumowiczów zajmuje się może ubezpieczaniem pojazdów? Kończą mi się umowy i szukam kogoś, kto mógłby mi doradzić coś rozsądnego. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Doroti :-) 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja mam znajomą, przelicza mi zawsze w kilku firmach i wybiera coś dobrego i niedrogiego... ale agencja jest w Rzgowie... 0 Cytuj kamaras
Dann Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Pan forumowicz Przemski... 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Arthur Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Pan forumowicz Przemski... I wszycho na ten temat 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Doroti Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Przemskiego wypatrzyłam, jak już dodałam temat... Ślepy człowiek, to tak jest ;-) Nawet urzeduje po sąsiedzku, więc chyba po problemie :-) 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Przemskiego wypatrzyłam, jak już dodałam temat... Ślepy człowiek, to tak jest ;-) Nawet urzeduje po sąsiedzku, więc chyba po problemie :-) Jeżeli auto to polecam youcandrive.pl Nigdzie nie ma tak tanio dla ludzi przed 30stką. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Doroti Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 @Jędrzej Wszystko fajnie, ale auto jest rejestrowane na 2 współwłaścicieli, a ta stronka daje tylko opcję dla 1 właściciela przed 30... Tak więc dziękuję, ale niestety nie skorzystam. 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 A ja polecam Biuro Pośrednictwa Ubezpieczeniowego "Progres" http://www.ubezpieczenia-progres.com.pl/index.html 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
mariobros Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Tylko Przemski on zawsze cos wymysli 0 Cytuj
Turboldz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Ja korzystam z brokera o nazwie PACT również polecam 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
BlackJack Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Auta-najtaniej Mbank, motocykle-Pzu (w pzu po zadzwonieniu na infolinie mają obowiązek przyjechać i ubezpieczyć) 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213
Rekomendowane odpowiedzi