Ghost Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Od jakiegoś czasu zqauważyłem że spadła mi moc... Obecnie ledwie dociągam do setki, potrafi mi zgasnąć gdy schiodzę z 7-8 tys obrotów ( wysprzęglam)... Macie jakieś porady, ew miejsce w którym by mogli mi ją wyregulować? (min. nie za drogo ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Najbliżej Koluszek to na Armi krajowej masz motocykliste kto się bawi w naprawy etc Ofek i Sopel.. A jak nie to Robert okolice Jordanowa.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi