Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłączyłem nawigację, żeby ją zaktualizować i wyskoczyła mi lista komunikatów z takimi błędami:

flm_1373716802__tomtom.jpg

Próbowałem skasować plik D:\bin\gprscomd ale po ponownej próbie aktualizacji znów się pojawił i problem znów jest. Co robić?

Opublikowano

Sobol, dzięki ale nie dało rady. Nie ma, naprawdę, nikogo na forum, kto by mi rozkminił problem i za flaszunię reanimował mi nawigację?

Opublikowano (edytowane)

Ten plik ma atrybut systemowy? Może Windows nie pozwala na jego skasowanie. Spróbuj uruchomić program do aktualizacji jako Administrator.

Ewentualnie zmień atrybuty dla całego folderu ( odznacz "tylko do odczytu" ).

Edytowane przez Jędrzej (wyświetl historię edycji)

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

Za pomocą SD Formatter sformatowałem pamięć licząc, że na czysto ruszy. Po podłączeniu pobiera TomTom Applications ale już nie  daje rady zainstalować na twardym dysku.

Opublikowano

Czy skopiowałeś dane z pamięci wewnętrznej czy sformatowałeś pamięć razem z danymi????

Opublikowano

Poszło razem z danymi. Na szczęści zrobiłem wcześniej kopię a formatowałem z poziomu dysku a nie przez program. Tak czy owak dziś jadę do magika od tych spraw bo nie dam rady sam :sad2:

Opublikowano

i jak zrobiłeś?
szkoda że teraz przeczytałem wątek bo tak to mógł byś mi podrzucić na weekend navi i bym to ogarnął.

Opublikowano

TomTom uzdrowiony, nowe mapy są. 

Temat do zamknięcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...