kamaras Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Przymierzam się do zakupu Orbitera 2częściowego od Alpiny... Cena jaką znalazłem w necie za nowy to 2 kafle bez zeta... w sumie nie mało ale i nie dużo jak za nówkę Czy ktoś z forum posiada takowy i mógłby się podzielić opinią użytkowania??? Byłbym wdzięczny... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 jaki cię interesi kolor i rozmiar...? a może cos z innych firm ? w lepszej kasie chcesz ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 są trzy kolory - czarny, czarny z czerwonym i czarny z niebieskim. cały czarny odpada... (nie na lato...) rozmiar - do przymiarki. A czy inne firmy - byle nie "krzak" 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi