Pitermen Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam, Powiększyłem grono Na zdjęciu moja dziecinka Dla znajomych "Ruda" Piotr 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Powitać... też się przymierzałem do takiego. Dasz się jorgnąć ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Śliczna maszyna 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
maloletni Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 SIEMKA.Przepiękna ta Twoja maszynka . hehe 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 super sprzęt, gratulacje 0 Cytuj
Dann Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Ładna ta Ruda kawcia... Kiedyś widiałem taką przerobiona na psa i koleś nia tak wymiatał w stuncie ze nie jeden cbr-a się mógł schować 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi