TomaszVV Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Poza Belgią i Włochami ostatnia realna szansa posłuchania wolnossącej V8. Ja wybieram się na cały weekend wyścigowy- w czwartek po południu pierwszy spacer po najnudniejszym torze w kalendarzu F1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Byłam z rodzinką na Hungaroring-u jak jeździł jeszcze Kubica w Sauberze i było zajefajnie , sam tor jak i okolica super , naprawdę warto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Byłam z rodzinką na Hungaroring-u jak jeździł jeszcze Kubica w Sauberze i było zajefajnie , sam tor jak i okolica super , naprawdę warto W 2008 może? jak się Massa rozkraczył na prostej start-meta? Ja wtedy byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 rok albo dwa wcześniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi