Ghost Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Czołem Wszystkim łot poczontku... Jestem Andrzej, 18 latek w którego żyłach płynie benzinum Mieszkam pod koluszkami... Przygodę z motocyklami zaczałem bardzo dawno temy w wieku jakiś 6-7 lat... Odkąd sięgałem nogami do ziemi z siedziska, próbowałem okiełznać rosyjski cud techniki (Mińsk 125), później był romet zet a obecnie jest yama YBR Custom 125... Gdyby nie zmiana przepisów prawka pewnie byłoby już coś "grubszego"... Może pojemnoście nie mówia o mnie jako o wytrawnym motocykliście, jednak w swoim żyćku parenaście tysiączków zrobiłem na 2 kołach Myślę że nie jeden z was posłuchałby co "smarkaty" nie wyczyniał Trafiłem tu, gdyż w końcu wakacje a samemu się "smutno" jeździ, więc uznałem że czas znaleźć watachę i do niej dołączyć! Pozdrawiam! Andy 0 Cytuj
Dann Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Siema... Koluszki rosną w siłe.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
jabioka Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Suchy-wolk Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Heja 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Turboldz Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Siema 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Jędrzej Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Emil89 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi