żyszk Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jakie miejsca polecacie do 80 km od łodzi, tak żeby mozna sobie rozpalić grilla wykąpać wypić piwko rozłożyć namiot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Z takich, które przychodzą mi na szybko, to Jeziorsko, Głowno, Przykona (między Uniejowem a Turkiem). A jak do tych 80 km dorzucisz jeszcze około 70 km to zdecydowanie polecam Skorzęcin .... i podobno (chociaż będąc nie widziałem) jest tam pole namiotowe. 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zduneeek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Na jeziorsku kwitnie woda i jest syf co roku, polecam Przykonę ok 70km od Łodzi, trasa niestety nie za ciekawa między Aleksandrowem a Poddębicami ale nic się nie poradzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Zalew Cieszanowicki, Bronisławów lub Adamów (okolice Swolszewic) lub Barkowice Mokre nad Zalewem Sulejowskim. Szału może i nie ma, ale jest przyjemnie 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Rowniez polecam przykone i zaskoczyłem się że o tym wiecie:) A do skorzecina sam musze sie wybrac bo nie było okazji! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Skrzynki:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja polecam te okolice , na weekendowy wypad daje radę. http://pl.wikipedia.org/wiki/Okr%C4%99t_(jezioro) http://pl.wikipedia.org/wiki/Rydwan_(staw) Przy okazji warto obejrzeć dworek w Walewicach i jego stadninę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miktol Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Trochę dalej bo 100km od Łodzi jest jezioro Białe niedaleko Gostynina. Szybko i przyjemnie się jedzie( większośc autostradą) więc te 20 kilometrów nie da się odczuć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 tez polecam rydwan i okret bardzo fajne miejsce, jednak ostatnio bardzo tłoczno 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 polecam również białe i plaza u dana 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 RYDWAN !!! Bardzo czysta woda, w środku lasu. Sam jeżdżę często tam na ognisko , piwko i namioty Droga jak na Skierniewice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 zdecydowanie polecam Skorzęcin .... i podobno (chociaż będąc nie widziałem) jest tam pole namiotowe. jest pole namiotowe kempingi domki ogólnie ośrodek jest bardzo rozwinięty i woda czysta i ciepła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Co do Skorzęcina to bardzo fajnie ale proponuje wcześniej zarezerwować miejsce. Wybrałem się tam w zeszłym tyg. obdzwoniłem z 60 numerów i nie było ani jednego wolnego miejsca oczywiście w domku-pokoju. Namioty pewnie by można było gdzieś rozbić no ale nie mieliśmy więc pojechaliśmy do Przyjezierza które jest o wiele spokojniejsze i łatwiej o spanie, woda bardzo czysta no i rzut beretem od Skorzęcina w którym przy okazji natknęliśmy się na coś takiego http://gniezno.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1924349,wypadek-w-skorzecinie-porsche-zatrzymalo-sie-na-latarni,6018017,id,t,zid.html#galeria Kogoś nieźle poniosła wyobraźnia 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Definitywnie: * rydwan (ok 45 km), jeśli szukasz ciszy, spokoju, umiesz pływać (jest dość głęboko) * Białe (ok 100 km), jeśli szukasz dobrej zabawy przy browarze, siatkówce, kąpieli i trochę drożej, bo wszędzie pola namiotowe ogrodzone i płatne 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi