Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Gdzie Nad Wode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie miejsca polecacie do 80 km od łodzi, tak żeby mozna sobie rozpalić grilla wykąpać wypić piwko rozłożyć namiot  

Opublikowano

Z takich, które przychodzą mi na szybko, to Jeziorsko, Głowno, Przykona (między Uniejowem a Turkiem).

A jak do tych 80 km dorzucisz jeszcze około 70 km :smile: to zdecydowanie polecam Skorzęcin .... i podobno (chociaż będąc nie widziałem) jest tam pole namiotowe.

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Opublikowano

Na jeziorsku kwitnie woda i jest syf co roku, polecam Przykonę ok 70km od Łodzi,

trasa niestety nie za ciekawa między Aleksandrowem a Poddębicami ale nic się nie poradzi :riding::blink:

Opublikowano

Zalew Cieszanowicki, Bronisławów lub Adamów (okolice Swolszewic) lub Barkowice Mokre nad Zalewem Sulejowskim.

Szału może i nie ma, ale jest przyjemnie :smile:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano

Rowniez polecam przykone i zaskoczyłem się że o tym wiecie:) A do skorzecina sam musze sie wybrac bo nie było okazji!

Opublikowano

Trochę dalej bo 100km od Łodzi jest jezioro Białe niedaleko Gostynina. Szybko i przyjemnie się jedzie( większośc autostradą) więc te 20 kilometrów nie da się odczuć ;)

Opublikowano

tez polecam rydwan i okret bardzo fajne miejsce, jednak ostatnio bardzo tłoczno

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

polecam również białe i plaza u dana

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

RYDWAN !!! Bardzo czysta woda, w środku lasu. Sam jeżdżę często tam na ognisko , piwko i namioty :smile: Droga jak na Skierniewice :smile: 

motox.png
Opublikowano

zdecydowanie polecam Skorzęcin .... i podobno (chociaż będąc nie widziałem) jest tam pole namiotowe.

jest pole namiotowe kempingi domki ogólnie ośrodek jest bardzo rozwinięty i woda czysta i ciepła

Opublikowano

Co do Skorzęcina to bardzo fajnie :biggrin:  ale proponuje wcześniej zarezerwować miejsce. Wybrałem się tam w zeszłym tyg. obdzwoniłem z 60 numerów i nie było ani jednego wolnego miejsca oczywiście w domku-pokoju. Namioty pewnie by można było gdzieś rozbić no ale nie mieliśmy więc pojechaliśmy do Przyjezierza które jest o wiele spokojniejsze i łatwiej o spanie, woda bardzo czysta no i rzut beretem od Skorzęcina w którym przy okazji natknęliśmy się na coś takiego

http://gniezno.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1924349,wypadek-w-skorzecinie-porsche-zatrzymalo-sie-na-latarni,6018017,id,t,zid.html#galeria

Kogoś nieźle poniosła wyobraźnia :whistling:

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

Definitywnie:

* rydwan (ok 45 km), jeśli szukasz ciszy, spokoju, umiesz pływać (jest dość głęboko)

* Białe (ok 100 km), jeśli szukasz dobrej zabawy przy browarze, siatkówce, kąpieli i trochę drożej, bo wszędzie pola namiotowe ogrodzone i płatne ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...