Skocz do zawartości

Gdzie Nad Wode

żyszk

Rekomendowane odpowiedzi

Z takich, które przychodzą mi na szybko, to Jeziorsko, Głowno, Przykona (między Uniejowem a Turkiem).

A jak do tych 80 km dorzucisz jeszcze około 70 km :smile: to zdecydowanie polecam Skorzęcin .... i podobno (chociaż będąc nie widziałem) jest tam pole namiotowe.

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Zalew Cieszanowicki, Bronisławów lub Adamów (okolice Swolszewic) lub Barkowice Mokre nad Zalewem Sulejowskim.

Szału może i nie ma, ale jest przyjemnie :smile:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Trochę dalej bo 100km od Łodzi jest jezioro Białe niedaleko Gostynina. Szybko i przyjemnie się jedzie( większośc autostradą) więc te 20 kilometrów nie da się odczuć ;)

tez polecam rydwan i okret bardzo fajne miejsce, jednak ostatnio bardzo tłoczno

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

polecam również białe i plaza u dana

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

zdecydowanie polecam Skorzęcin .... i podobno (chociaż będąc nie widziałem) jest tam pole namiotowe.

jest pole namiotowe kempingi domki ogólnie ośrodek jest bardzo rozwinięty i woda czysta i ciepła

Co do Skorzęcina to bardzo fajnie :biggrin:  ale proponuje wcześniej zarezerwować miejsce. Wybrałem się tam w zeszłym tyg. obdzwoniłem z 60 numerów i nie było ani jednego wolnego miejsca oczywiście w domku-pokoju. Namioty pewnie by można było gdzieś rozbić no ale nie mieliśmy więc pojechaliśmy do Przyjezierza które jest o wiele spokojniejsze i łatwiej o spanie, woda bardzo czysta no i rzut beretem od Skorzęcina w którym przy okazji natknęliśmy się na coś takiego

http://gniezno.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1924349,wypadek-w-skorzecinie-porsche-zatrzymalo-sie-na-latarni,6018017,id,t,zid.html#galeria

Kogoś nieźle poniosła wyobraźnia :whistling:

www.szpiegowskie.com.pl

Definitywnie:

* rydwan (ok 45 km), jeśli szukasz ciszy, spokoju, umiesz pływać (jest dość głęboko)

* Białe (ok 100 km), jeśli szukasz dobrej zabawy przy browarze, siatkówce, kąpieli i trochę drożej, bo wszędzie pola namiotowe ogrodzone i płatne ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...