salat Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Co prawda trochę późno, ale przed chwilą zadzwonił do mnie dyrektor DD2 i poinformował że w najbliższą sobotę czyli 15-07-2013 od godziny 10 organizowana jest akcja malowania grafiti na terenie domu dziecka. Ma to być lokomotywa Tuwimowska, w związku z tym dyrektor zaprasza wszystkich chętnych. Wiem że wiadomość przyszła masakrycznie późno niestety mnie nie będzie ale może ktoś nie wie jeszcze co zrobić z sobotą i chętnie zobaczył by się z dzieciakami, oczywiście pomoc w malowaniu nie jest wymagana wystarczy przyjechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 może ktoś nie wie jeszcze co zrobić z sobotą 15.07 - to nie sobota. Zatem jaki jest dzień faktycznie tego malowania? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 masz rację (jak to admin) oczywiście 13-07 czyli jednakowoż sobota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi