Grzesiu Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Zapraszam do wioski motocyklowej.Wyjazd dla odważnych, bo powrót z woodstoku po 3 dniach balangi jest ekstremalny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ha ha Trzy dni wyjęte z życia, poza jakąkolwiek kontrolą pozostało 21 dni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Już się zbieram od chyba 3lat by pojechać. w tym roku też średnio to widze-jade chyba do Niemiec. Grgrgr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Duża scena: 1 sierpnia 15:00 - ORKIESTRA MAZOWSZA 15:10 - KAMIL BEDNAREK 16:20 - OFFENSYWA 17:15 - ATARI TEENAGE RIOT 18:30 - BIG CYC 19:50 - THIRD WORLD 21:10 - ENTER SHIKARI 22:40 - UGLY KID JOE 00:10 - GOORAL & MAZOWSZE 01:30 - HAPPYSAD - zwycięzca Złotego Bączka Dużej Sceny 2 sierpnia 15:00 - CHASSIS 15:50 - THE TOOBES 16:40 - JAMMM CHYBA ŚCIEBIE / ŁOWCY.BAND 17:45 - DEATH BY CHOCOLATE, "MUSEXPO 2013" 18:50 - MECH (PL) 20:10 - FARBEN LEHRE i goście "PUNK ROCK PROJECT" 21:40 - DANKO JONES 23:10 - ANTHRAX 00:40 - EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA 02:00 - MARIA PESZEK 3 sierpnia 15:00 - AMETRIA 15:55 - CLOCK MACHINE 16:50 - KABANOS - zwycięzca Złotego Bączka Małej Sceny 17.50 - THESE REIGNING DAYS, "MUSEXPO 2013" 19:05 - HUNTER "METAL PROJECT" 20:25 - LENINGRAD 21:55 - SOJA 23:25 - KAISER CHIEFS 00:45 - KIRIL DŻAJKOVSKI Mam wrażenie, że z roku na rok coraz gorzej z zespołami. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Mam wrażenie, że z roku na rok coraz gorzej z zespołami. Na szczęście na małej scenie jak co rok będą Zielone Żabki. Kabanos i Hunter też klasa... Leningrad jak kto lubi. Gra Big Cyc więc idzie się pośmiać z ich tekstów no i kultowe Farben Lehre. Myślę, że nie ma co narzekać na obsadę. Jeszcze duża szansa, że z tych mało znanych kapel, których nazw nie rozpoznaję trafią się ze 3-4 fajne. No i jest mój rodzimy HappySad Ten rok i tak lepszy niż techno w postaci Prodigy... jak to niedawno miało miejsce na zbojkotowanym przeze mnie Woodstocku. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Tak patrząc na obsadę to poza nielicznymi wyjątkami lipton Edytowane 11 Lipca 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie ma "techno w postaci Prodigy", ale bedzie "techno w postaci Kirila Dzajkovskiego" http://youtube.com/watch?v=qVtFzbJe9os W moim subiektywnym odczuciu bardzo ciekawe polaczenie balkanskich deciakow z elektronika. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Na woodstocku tyle się dzieje ciekawych rzeczy, że można przegapić, jakiegoś "gwiazdora" na scenie.A bawić się można przy każdych rytmach jak człowiek jest w "bajkowym nastroju" Edytowane 12 Lipca 2013 przez Grzesiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na szczęście na małej scenie jak co rok będą Zielone Żabki. Kabanos i Hunter też klasa... Leningrad jak kto lubi. Gra Big Cyc więc idzie się pośmiać z ich tekstów no i kultowe Farben Lehre. Myślę, że nie ma co narzekać na obsadę. Jeszcze duża szansa, że z tych mało znanych kapel, których nazw nie rozpoznaję trafią się ze 3-4 fajne. No i jest mój rodzimy HappySad Ten rok i tak lepszy niż techno w postaci Prodigy... jak to niedawno miało miejsce na zbojkotowanym przeze mnie Woodstocku. The Prodigy nie gra techno przyjacielu oni grają swój styl muzyki elektronicznej z elementami dance, industrial, z vocalem punkowym, tempo 4/4 i 160 uderzeń na minute to z pewnością nie techno... Druga sprawa, mnie też sie nie podobało że The Prodigy gra na Woodstoku, bo tam nie pasuje! z CAŁYM SZACUNKIEM dla ludzi udających sie na ten "spęd" 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Jakoś nie mogę się przemóc do tych klimatów 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Ten rok i tak lepszy niż techno w postaci Prodigy... jak to niedawno miało miejsce na zbojkotowanym przeze mnie Woodstocku. Aidekk, całe szczęście, że ponad 700tys ludzi nie dołączyło się do Twojego protestu, bo ten Woodstock z Prodigy nie okazałby się wtedy największym (nie wiem czy to nie był również największy koncert w Polsce. A jeśli nie największy, to na pewno jeden z większych) Byłem tam, widziałem to morze ludzi, słuchałem Prodigy i poznałem tego smoka i ludzie nie narzekali. To jest super energiczna, energetyczna muzyka, która w ten krajobraz wpisuje się sam raz I na pewno bardziej niż tegoroczna gwiazda - orkiestra Mazowsze XD Edytowane 14 Lipca 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Aidekk, całe szczęście, że ponad 700tys ludzi nie dołączyło się do Twojego protestu, bo ten Woodstock z Prodigy nie okazałby się wtedy największym (nie wiem czy to nie był również największy koncert w Polsce. A jeśli nie największy, to na pewno jeden z większych) Byłem tam, widziałem to morze ludzi, słuchałem Prodigy i poznałem tego smoka i ludzie nie narzekali. To jest super energiczna, energetyczna muzyka, która w ten krajobraz wpisuje się sam raz I na pewno bardziej niż tegoroczna gwiazda - orkiestra Mazowsze XD Zapomniałem tego własnie dodac że gdyby nie prodigy pewnie było by pare tysięcy ludzi mniej. Jak orkiestra mazowsze czy te inne alternatywy dadza takiego czadu jak Howlett i spólka, ktorzy bawia ludzi juz grubo ponad 20 lat, i zawsze na najwiekszym poziomie to oddam swoja nerke. Stwierdzenie ze to techno grubo nie trafione, ale o tym juz wspominalem Edytowane 14 Lipca 2013 przez masiek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Prodigy mega zespół ! Byłem na ich koncercie w Krakowie na coke live music festival ... straszna pogoda, lało okropnie, prawie jezioro pod sceną... a jak wyszli na scenę to dosłownie roz*ebali system! Każdy głęboko gdzieś miał pogodę, temperaturę A przed nimi grały też fajne gwiazdy ale ich występ porównując do Prodigy był lekko mówiąc do bani a na woodstock to musi być extra zabawa.... kiedyś i ja się tam wybiorę Edytowane 14 Lipca 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 kiedyś i ja się tam wybiorę Roland, pakuj zabawki i jedź w tym roku 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja też się wybieram. Na bogato do Toi Campu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Szukam ludzi, którzy jadą na woodstock. Jestem świeży tutaj w Łodzi i chciałbym się podłączyć do jakiejś ekipy ,żeby nie jechać samemu Zapraszam do wioski motocyklowej.Wyjazd dla odważnych, bo powrót z woodstoku po 3 dniach balangi jest ekstremalny Siema, jestem od niedawna w Łodzi. Jedziecie jakąś paczką ? Szukam ekipy żeby się podłączyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga19 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja bardzo chętnie bym się wybrała:-) ale nie wiem jeszcze czy praca nie popsuje mi planów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja bardzo chętnie bym się wybrała:-) ale nie wiem jeszcze czy praca nie popsuje mi planów. To jest nas już dwójka. jeszcze parę osób by się przydało do lepszej jazdy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja zamierzałem dojechać w piątek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Co do Prodigy... byłem na OWF rok temu na LP i Prodigy, pogoda była taka sama jak opisywał ją rooland w Krakowie, ale mimo tego ludzie się świetnie bawili i mimo tego, że miałem wykupiony karnet na trybunę ( pod dachem , 0 deszczu ) wolałem się bawić na płycie w tym deszczu 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja bardzo chętnie bym się wybrała:-) ale nie wiem jeszcze czy praca nie popsuje mi planów. hej, i co dalej jesteś chętna na wyjazd na woodstock? A kiedy chciałaś jechać ogólnie? A ogólnie jedzie ktoś z Łodzi motocyklem w większej grupie na woodstock? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras82 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 siemka, wstepnie plamuje wypad do kostrzynia, jestem z radomia, czyli mam cie po trasie, generalnie latam na plastikach po torach, ale los chciał z garazu muszę wyciąhnąc armature, intudera.....prędkosć przelotowa spada dużo ponizej oczekiwań..........pisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jadę w środę rano na woodstock(wioska motocyklowana miejscu), jak ktoś chetny niech się podłącza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras82 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jadę w środę rano na woodstock(wioska motocyklowana miejscu), jak ktoś chetny niech się podłącza z jarkiem już sie zgadałem, tez na miejscu wioska ,krótki termin to i szybko ogarniac temat trzeba, planowalem trase z radomia przez poitrków na jarocin i w okół poznania na kostrzyn,,,,,rozumiem ze przyłączasz się, alb my do ciebie......tylko z góry piszę że intrder na trasie wydoi 100-110 dalej d*pa boli dzwon 600 926 226, 506 130 248 no i ja planowalem wylot z radomia o 10.00....ale wszystko mozna dograc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jadę w środę rano na woodstock(wioska motocyklowana miejscu), jak ktoś chetny niech się podłącza słuchaj, rano to znaczy o której? Ja bardzo chętnie bym się wybrała:-) ale nie wiem jeszcze czy praca nie popsuje mi planów. hej. jedzie Gregory, Iras. Dogadane wstępnie że rano. jeszcze musimy dokładnie dogadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi