Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 10:01:33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do wioski motocyklowej.Wyjazd dla odważnych, bo powrót z woodstoku po 3 dniach balangi  jest ekstremalny :smile:

Opublikowano

Ha ha  :decayed:  Trzy dni wyjęte z życia, poza jakąkolwiek kontrolą  :decayed:  pozostało 21 dni  :riding:

Opublikowano

Już się zbieram od chyba 3lat by pojechać. w tym roku też średnio to widze-jade chyba do Niemiec. Grgrgr

Opublikowano

Duża scena:

1 sierpnia

15:00 - ORKIESTRA MAZOWSZA

15:10 - KAMIL BEDNAREK

16:20 - OFFENSYWA

17:15 - ATARI TEENAGE RIOT

18:30 - BIG CYC

19:50 - THIRD WORLD

21:10 - ENTER SHIKARI

22:40 - UGLY KID JOE

00:10 - GOORAL & MAZOWSZE

01:30 - HAPPYSAD - zwycięzca Złotego Bączka Dużej Sceny

2 sierpnia

15:00 - CHASSIS

15:50 - THE TOOBES

16:40 - JAMMM CHYBA ŚCIEBIE / ŁOWCY.BAND

17:45 - DEATH BY CHOCOLATE, "MUSEXPO 2013"

18:50 - MECH (PL)

20:10 - FARBEN LEHRE  i goście "PUNK ROCK PROJECT"

21:40 - DANKO JONES

23:10 - ANTHRAX

00:40 - EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA

02:00 - MARIA PESZEK

3 sierpnia

15:00 - AMETRIA

15:55 - CLOCK MACHINE

16:50 - KABANOS - zwycięzca Złotego Bączka Małej Sceny

17.50 - THESE REIGNING DAYS, "MUSEXPO 2013"

19:05 - HUNTER   "METAL PROJECT"

20:25 - LENINGRAD

21:55 - SOJA

23:25 - KAISER CHIEFS

00:45 - KIRIL DŻAJKOVSKI

Mam wrażenie, że z roku na rok coraz gorzej z zespołami.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano
  W dniu 11.07.2013 o 12:34, Tomi napisał(a):
Mam wrażenie, że z roku na rok coraz gorzej z zespołami.

Na szczęście na małej scenie jak co rok będą Zielone Żabki. Kabanos i Hunter też klasa... Leningrad jak kto lubi. Gra Big Cyc więc idzie się pośmiać z ich tekstów no i kultowe Farben Lehre. Myślę, że nie ma co narzekać na obsadę. Jeszcze duża szansa, że z tych mało znanych kapel, których nazw nie rozpoznaję trafią się ze 3-4 fajne.

No i jest mój rodzimy HappySad :smile:

Ten rok i tak lepszy niż techno w postaci Prodigy... jak to niedawno miało miejsce na zbojkotowanym przeze mnie Woodstocku.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Nie ma "techno w postaci Prodigy", ale bedzie "techno w postaci Kirila Dzajkovskiego" ;)http://youtube.com/watch?v=qVtFzbJe9os

W moim subiektywnym odczuciu bardzo ciekawe polaczenie balkanskich deciakow z elektronika. :smile:

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano (edytowane)

Na woodstocku tyle się dzieje ciekawych rzeczy, że można przegapić, jakiegoś "gwiazdora" na scenie.A bawić się można przy każdych rytmach jak człowiek  jest w "bajkowym nastroju" :biggrin:

Edytowane przez Grzesiu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
  W dniu 11.07.2013 o 12:41, Aidekk napisał(a):

Na szczęście na małej scenie jak co rok będą Zielone Żabki. Kabanos i Hunter też klasa... Leningrad jak kto lubi. Gra Big Cyc więc idzie się pośmiać z ich tekstów no i kultowe Farben Lehre. Myślę, że nie ma co narzekać na obsadę. Jeszcze duża szansa, że z tych mało znanych kapel, których nazw nie rozpoznaję trafią się ze 3-4 fajne.

No i jest mój rodzimy HappySad :smile:

Ten rok i tak lepszy niż techno w postaci Prodigy... jak to niedawno miało miejsce na zbojkotowanym przeze mnie Woodstocku.

The Prodigy nie gra techno przyjacielu :smile: oni grają swój styl muzyki elektronicznej z elementami dance, industrial, z vocalem punkowym, tempo 4/4 i 160 uderzeń na minute to z pewnością nie techno...

Druga sprawa, mnie też sie nie podobało że The Prodigy gra na Woodstoku, bo tam nie pasuje! z CAŁYM SZACUNKIEM dla ludzi udających sie na ten "spęd" :smile:

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

Opublikowano

Jakoś nie mogę się przemóc do tych klimatów  ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 11.07.2013 o 12:41, Aidekk napisał(a):

Aidekk, całe szczęście, że ponad 700tys ludzi nie dołączyło się do Twojego protestu, bo ten Woodstock z Prodigy nie okazałby się wtedy największym (nie wiem czy to nie był również największy koncert w Polsce. A jeśli nie największy, to na pewno jeden z większych)

Byłem tam, widziałem to morze ludzi, słuchałem Prodigy i poznałem tego smoka i ludzie nie narzekali. To jest super energiczna, energetyczna muzyka, która w ten krajobraz wpisuje się sam raz :smile: I na pewno bardziej niż tegoroczna gwiazda - orkiestra Mazowsze XD

Edytowane przez Koper (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 14.07.2013 o 14:35, Koper napisał(a):

Aidekk, całe szczęście, że ponad 700tys ludzi nie dołączyło się do Twojego protestu, bo ten Woodstock z Prodigy nie okazałby się wtedy największym (nie wiem czy to nie był również największy koncert w Polsce. A jeśli nie największy, to na pewno jeden z większych)

Byłem tam, widziałem to morze ludzi, słuchałem Prodigy i poznałem tego smoka i ludzie nie narzekali. To jest super energiczna, energetyczna muzyka, która w ten krajobraz wpisuje się sam raz :smile: I na pewno bardziej niż tegoroczna gwiazda - orkiestra Mazowsze XD

Zapomniałem tego własnie dodac :smile: że gdyby nie prodigy pewnie było by pare tysięcy ludzi mniej.

Jak orkiestra mazowsze czy te inne alternatywy dadza takiego czadu jak Howlett i spólka, ktorzy bawia ludzi juz grubo ponad 20 lat, i zawsze na najwiekszym poziomie to oddam swoja nerke.

Stwierdzenie ze to techno grubo nie trafione, ale o tym juz wspominalem 

Edytowane przez masiek (wyświetl historię edycji)

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

Opublikowano (edytowane)

Prodigy mega zespół ! Byłem na ich koncercie w Krakowie na coke live music festival ... straszna pogoda, lało okropnie, prawie jezioro pod sceną... a jak wyszli na scenę to dosłownie roz*ebali system! Każdy głęboko gdzieś miał pogodę, temperaturę :smile: A przed nimi grały też fajne gwiazdy ale ich występ porównując do Prodigy był lekko mówiąc do bani ;)

a na woodstock to musi być extra zabawa.... kiedyś i ja się tam wybiorę :smile:

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

W dniu 14.07.2013 o 17:45, rooland napisał(a):
kiedyś i ja się tam wybiorę :smile:

Roland, pakuj zabawki i jedź w tym roku :P

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Opublikowano

Ja też się wybieram. Na bogato do Toi Campu:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam ludzi, którzy jadą na woodstock. Jestem świeży tutaj w Łodzi i chciałbym się podłączyć do jakiejś ekipy ,żeby nie jechać samemu

W dniu 10.07.2013 o 19:45, Grzesiu napisał(a):

Zapraszam do wioski motocyklowej.Wyjazd dla odważnych, bo powrót z woodstoku po 3 dniach balangi  jest ekstremalny :smile:

Siema, jestem od niedawna w Łodzi. Jedziecie jakąś paczką ? Szukam ekipy żeby się podłączyć

Opublikowano

Ja bardzo chętnie bym się wybrała:-) ale nie wiem jeszcze czy praca nie popsuje mi planów.

Opublikowano
  W dniu 25.07.2013 o 13:43, aga19 napisał(a):

Ja bardzo chętnie bym się wybrała:-) ale nie wiem jeszcze czy praca nie popsuje mi planów.

To jest nas już dwójka. jeszcze parę osób by się przydało do lepszej jazdy. :moto:

Opublikowano

Co do Prodigy... byłem na OWF rok temu na LP i Prodigy, pogoda była taka sama jak opisywał ją rooland w Krakowie, ale mimo tego ludzie się świetnie bawili i mimo tego, że miałem wykupiony karnet na trybunę ( pod dachem , 0 deszczu ) wolałem się bawić na płycie w tym deszczu :smile:

you will never know me, you can only follow me.

Opublikowano

hej, i co dalej jesteś chętna na wyjazd na woodstock? A kiedy chciałaś jechać ogólnie?

A ogólnie jedzie ktoś z Łodzi motocyklem w większej grupie na woodstock?

Opublikowano

siemka, wstepnie plamuje wypad do kostrzynia, jestem z radomia, czyli mam cie po trasie, generalnie latam na plastikach po torach, ale los chciał z garazu muszę wyciąhnąc armature, intudera.....prędkosć przelotowa spada dużo ponizej oczekiwań..........pisz 

Opublikowano

jadę w środę rano na woodstock(wioska motocyklowana miejscu), jak ktoś chetny niech się podłącza

Opublikowano
  W dniu 29.07.2013 o 15:58, Grzesiu napisał(a):

jadę w środę rano na woodstock(wioska motocyklowana miejscu), jak ktoś chetny niech się podłącza

z jarkiem już sie zgadałem, tez na miejscu wioska ,krótki termin to i szybko ogarniac temat trzeba, planowalem trase z radomia przez poitrków na jarocin i w okół poznania na kostrzyn,,,,,rozumiem ze przyłączasz się, alb my do ciebie......tylko z góry piszę że intrder na trasie wydoi 100-110 dalej d*pa boli

dzwon 600 926 226, 506 130 248 no i ja planowalem wylot z radomia o 10.00....ale wszystko mozna dograc

Opublikowano
  W dniu 29.07.2013 o 15:58, Grzesiu napisał(a):

słuchaj, rano to znaczy o której?

hej. jedzie Gregory, Iras. Dogadane wstępnie że rano. jeszcze musimy dokładnie dogadać