Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Niejednokrotnie ktoś z nas przegląda grupery, grupony, grupeo i innego tego typu stronki i znajdzie coś ciekawego. Moja idea jest taka, by podzielić się tym na forum. Wiadomo, że nie codziennie mamy czas by przejrzeć te strony od A do Z więc dobrze by było, jakby ktoś inny zrobił to za nas. To może zacznę ja Myjnia samochodowa mycie + suszenie za jedyne 10 zł - aż kupiłem i sam pojadę sprawdzić jak się znów ubrudzi Wrzucajcie w tym wątku wszystkie ciekawe motoryzacyjne okazje jakie wyhaczycie! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Aidekk Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Odzież termoaktywna z jonami srebra od Nordcamp za jedyne 79 zł (spodenki + bluzka) + 10zł wysyłka. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Gomes Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 http://www.groupon.pl/oferty/lodz/Szkola-Kierowc-w-Turbo/29443850?utm_source=localhub&utm_campaign=localhub&utm_medium=lodz Ważne Kategoria A: uprawnienia do prowadzenia każdego motocykla – dla osób powyżej 24. roku życia Kategoria A1: uprawnienia do prowadzenia motocyklu o pojemności do 125 cm³ i mocy nieprzekraczającej 15 kW – dla osób powyżej 16. roku życia Kategoria A2: uprawnienia do prowadzanie motocyklu o mocy nieprzekraczającej 35 kW – dla osób powyżej 18. roku życia Kategoria AM: uprawnienia do prowadzenia motoroweru – dla osób powyżej 14. roku życia Oferta limitowana Warunki Ważność: groupon ważny od 11.11.2013 do 11.08.2014 i dostępny od razu po zakupie w zakładce "Moje Konto".Ograniczenia: 1 osoba może kupić i wykorzystać maks. 1 groupon. Oferta skierowana tylko do nowych klientów. Dodatkowe informacje: należy mieć ze sobą wydrukowany groupon. Możliwość wykupienia dodatkowych jazd doszkalających zgodnie z cennikiem szkoły. Cena kursu nie obejmuje badań lekarskich.Rezerwacja: konieczna rezerwacja tel. 504 222 585 z podaniem kodu grouponu. W przypadku nieodwołania rezerwacji z min. 24-godz. wyprzedzeniem groupon przepada. 0 Cytuj
ErR Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 robiłem u nich rok temu i również grupona, ja od razu kupiłem jak oferta pojawiła się na necie, ale wisiała trochę i dużo ludzi zaczeło walczyć aby szybko skończyc kurs. ogólnie jak ktoś chce zrobić kurs to zrobi, rewelacji nie uświadczysz ;D btw : kurde rok temu kurs na A był za 599 zł ;D 0 Cytuj
Gomes Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 ale rok temu kurs na A i B kosztował 1200 zl a nie 1500 ... 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi