Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z telefonem bo wyskakuje mi jakiś "kod blokady" którego nie znam bo poprzedni właściciel go wymyślał. Telefon to Nokia N900, wszystko zaczęło się od tego jak chciałem go sprzedać i inteligenty serwisant mi miał pomóc w przerzuceniu kontaktów na nowy telefon. Nie dość że nie pomógł to jeszcze zablokował że nie można włączyć telefonu, przez niego jestem w plecy 400 zł bo straciłem klienta któremu miałem go wysłać prosto po wyjściu z serwisu. Proszę o pomoc jeśli ktoś potrafi się z tym uporać.

Opublikowano

Zdaje się, ze standardowy do noki jest 12345.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zdaje się, ze standardowy do noki jest 12345.

Pozdrawiam

Dobrze Ci się zdaje ale niestety - został zmieniony przez poprzedniego właściciela.

Opublikowano (edytowane)

uuu, N900 to maemo. Komp z linuxem lub Windowsem XP 32bit i maemo-flasher. Powodzenia :smile:

Edytowane przez Jędrzej (wyświetl historię edycji)

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

Chwilę czasu trzeba poświęcić, ale ponoć się da http://helpgsm.pl/od...dy-maemo-5.html

Link nie działa...

uuu, N900 to maemo. Komp z linuxem lub Windowsem XP 32bit i maemo-flasher. Powodzenia

zrozumiałem tylko " uuu " i " powodzenia :smile: "  

Jeśli nic nie wymyśle po piątku to wracam do serwisu i nie będzie mnie już interesowało, jak? co? i za ile? tylko ma to zrobić na własny koszt, bo dałem typowi dobry telefon a oddał niedziałający. Wcześniej zamieniłem z nim kilka zdań i podobno gość jeździ motocyklem, więc może ktoś z forum. Jeśli tak i to czyta to niech się szykuje.

Opublikowano

Ten sposób działa tylko na włączonym telefonie, a @rook wyraźnie napisał, że telefonu włączyć się nie da. Pozostaje tylko flash.

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

ja bym nie czekał i nie kombinował tylko szybko zaniósł do wspomnianego serwisu.

:P
Opublikowano

Też bym cisną cymbała co telefon zablokował... popsuł, to niech robi teraz... a jak nie umie, to niech płaci za naprawę z własnej kieszeni...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano

@rook pochwal się gdzie taki dobry serwis by się tam nikt nie zapuszczał ;) a jak coś mam dobry serwis na priv :smile:

motorcycle.gif
Opublikowano

@rook pochwal się gdzie taki dobry serwis by się tam nikt nie zapuszczał ;) a jak coś mam dobry serwis na priv :smile:

Na Narutowicz 35 wejście od P.O.W. te cymbały się mieszczą! 

Opublikowano

Wielkie podziękowania dla JaRoD'a za naprawę telefonu i odzyskanie kontaktów. W pseudo serwisach nie potrafili nic zrobić a tu proszę... 2-3h i już...

Pozdro