Aidekk Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 swoją drogą dziwne, że najwięcej do powiedzenia mają w wątku o dzieciach tacy co dziecka nawet za rękę w życiu swoim nie trzymali... Jeśli to do mnie było, to nawet nie wiesz jak bardzo się pomyliłaś Po prostu kobietom nie wolno takich rzeczy mówić a tym bardziej pokazywać, bo zaraz chcą Cię na ojca dla dziecka a najlepiej to już złapać na dzieciaka... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
jabioka Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie uogólniaj Macieju A moja wypowiedź była rzucona w eter w oczekiwaniu kto na nią zareaguje najżywiej 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Gleba Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Aidek jak miłości nie ma w związku to dzieci wcale go nie scementują.Takie moje zdanie. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 http://youtu.be/Z5W7TLUsA-Q 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Fazerro Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Suchy ... a zresztą ... Edytowane 27 Lipca 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
Rekomendowane odpowiedzi