jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dann, Ty możesz robić za jedno i drugie 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jak zorganizuje kucyka będę mógł zjeść czekoladę i żelki? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Marta,to samo pomyślałam Ale już w temacie kucyka i klauna nic się nie odzywam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fazer, a masz na swojej wesołej farmie jakiegoś krokodyla? Jak tak to nawet colę pozwolimy Ci wypić 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fazer,będziesz mógł.Tą co zwykle chcesz? Ma! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dobrze trafiłaś, bo krokodyle to moja specjalność ...Będzie dużo dzieci to przyprowadzę kilku swoich pupili ... Ale będzie zabawa (krokodyle mogę zorganizować takie od 20cm do 4m jak potrzeba)A czekoladę ja ostatnio jadam Wedla truskawkową 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 A czekoladę ja ostatnio jadam Wedla truskawkową Spróbuj gorzkiej z wiśniami z alpen gold - mistrzostwo Dann, Ty możesz robić za jedno i drugie Miałem to pisać jak przeczytałem post Marty, ale jak widać nie jestem jedynym, który na to wpadł 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fazer skoro preferujesz już inne czekolady to ja już więcej się nie podziele! Sam sobie jedz!! A co do pupili to fajny pomysł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fazer skoro preferujesz już inne czekolady to ja już więcej się nie podziele! Sam sobie jedz!! Gleba jedynie ci zostaje 'foch" w takim razie.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 oczywiście! Foch z przytupem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Gorzka mi nie podchodzi ... Zwykłą truskawkę wedla to ja całą na raz opierdzielam sam ...A Ty mnie jakąś karmelową częstowałaś ... dobra ale truskawa ROX!!!Wracając do tematu dzieci ... mogę jeszcze im zapewnić atrakcję w postaci węży 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jak Dann podskakuje to wypróbuj Foch z półobrotu i wyskokiem... przy waszej różnicy wzrostu wyskok będzie sprawą kluczową Fazer, czy to jest kobra? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Pff koniec! Węże..dla mnie bomba,co na to rodzice? I dzieci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Będzie dużo dzieci to przyprowadzę kilku swoich pupili ... taaaa......glodne na farme nie wroca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 oczywiście! Foch z przytupem! Foch z półobrotu i wyskokiem. nie o taki "foch" mi chodzilo ale ok dzieci nie wiedzą... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 nie o taki "foch" mi chodzilo ale ok dzieci nie wiedzą... foch a f.o.ch to duża różnica... Dann musisz nauczyć się pisać i rozróżniać P.S.: nie zapomnij znaleźć w końcu ten punkt G 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dann inne "fochy"zostaw dla siebie.W FOCHach jesteś miszczem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 P.S.: nie zapomnij znaleźć w końcu ten punkt G ty o cos ci chodzi człeku??!! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Fazer, czy to jest kobra? Tak i nawet plująca zwana indochińską po łacinie "Naja siamensis" . Fajny gatunek, ale osiąga dosyć niewielkie rozmiary ... 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Dann inne "fochy"zostaw dla siebie.W FOCHach jesteś miszczem ty jesteś miszczynią w innych sprawach i nie będe wnikał bo szkoda mego cennego czasu ..a szkoda by forum poznało ciemną strone mocy "GLEBY" Edytowane 10 Lipca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Aidekk, dnia 10 Lip 2013 - 22:02, napisał: P.S.: nie zapomnij znaleźć w końcu ten punkt G ty o cos ci chodzi człeku??!! moze o to 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dann już dobrze wie o co... on jeszcze miszczem w fochu i szukaniu punktu G Fazer: to ja do tego nie podchodzę. Na mój widok na bank plunie na 2 m tym jadem 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dann już dobrze wie o co... on jeszcze miszczem w fochu i szukaniu punktu G jedni szukaja punktu G a jedni nawet nie wiedzą że taki istnieje 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 jedni szukaja punktu G a jedni nawet nie wiedzą że taki istnieje E tam nie wiedzą, przecie Siwy był tak miły że mi pokazał 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 E tam nie wiedzą, przecie Siwy był tak miły że mi pokazał Szukaj dalej bo na zipie nie osiągniesz celu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi