Aidekk Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 swoją drogą dziwne, że najwięcej do powiedzenia mają w wątku o dzieciach tacy co dziecka nawet za rękę w życiu swoim nie trzymali... Jeśli to do mnie było, to nawet nie wiesz jak bardzo się pomyliłaś Po prostu kobietom nie wolno takich rzeczy mówić a tym bardziej pokazywać, bo zaraz chcą Cię na ojca dla dziecka a najlepiej to już złapać na dzieciaka... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie uogólniaj Macieju A moja wypowiedź była rzucona w eter w oczekiwaniu kto na nią zareaguje najżywiej 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Aidek jak miłości nie ma w związku to dzieci wcale go nie scementują.Takie moje zdanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 http://youtu.be/Z5W7TLUsA-Q 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Suchy ... a zresztą ... Edytowane 27 Lipca 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi