Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja bym uatrakcyjniła swoją osobę piękną maszyną obok,albo podemną Marta, córa żyje po spotkaniu z "ciocią"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Żyje, warto byłoby raczej zapytać czy ciocia żyje po spotkaniu z Mają 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ciocia żyje choć jest przerażona,wrzaski i płacze były takie jak bym Majkę zabijała(niemal mi się to udało) po błaganiach Majki o podbijanie na konikach :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Nie stresuj się, Maja zawsze robi wokół siebie dużo hałasu, ale ogólnie jest niezniszczalna 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Po takim bliskim spotkaniu deski jak w tedy jestem skłonna w to uwierzyć. Cud że ma wszystkie mleczaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Tak pomyślałam, że ktoś może nam zarzucić OT, to może jak anonse to się podepnę z poszukiwaniem kolegi dla Majki, skoro już przy niej jesteśmy Reklama: urocza długowłosa blond terrorystka, 5 lat, 104cm wzrostu, buzia nie zamyka jej się nawet jak śpi :D Uprzedzając Wasze genialne pomysły mówię, że preferowany przedział wiekowy to 4-7 lat, więc Rolandom i Bartom z góry dziękuję 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 ooo to ja mam jednego uroczy brunet o ciemnej karnacji i pięknych brązowych oczach, bardzo spokojny i grzeczny po mamusi wiek: 7 lat 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 jak po mamusi to śmiem wątpić... 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Koniec offtopa baby wredne. Zrobiłem wam nowy temat i tu pisać a nie gdzie indziej bo po ostrzeżeniu na głowę już wisi nad wami... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Uprzedzając Wasze genialne pomysły mówię, że preferowany przedział wiekowy to 4-7 lat, więc Rolandom i Bartom z góry dziękuję Też o chłopakach pomyślałem Dobrze, że uprzedziłaś fakty ... 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Koniec offtopa baby wredne. Zrobiłem wam nowy temat i tu pisać a nie gdzie indziej bo po ostrzeżeniu na głowę już wisi nad wami... żebyś Ty tak każdego OT pilnował... :P 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 wiesz Marta bo jak o d*pie Marynie w co drugim temacie w Powitalni gdzie się kobieta wita to jest oki ale jak już o dzieciach jako naturalnym następstwie anonsów to już groźby bana 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Właśnie właśnie! Jakby tak się zastanowić to wcale nie był off top 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 bo jak o d*pie Marynie w co drugim temacie w Powitalni gdzie się kobieta wita to jest oki ale jak już o dzieciach jako naturalnym następstwie anonsów to już groźby bana Powitalnia na wyraźne polecenie Suchego nie jest moderowana pod kątem offtopa, nie poprawiamy tam pisowni i nie robimy nic dopóki ktoś komuś nie wrzuca i nie publikuje jakichś dziwnych treści. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 a off top jest moderowany po kątem off top lubię to a żeby nie było off topa w temacie "Majka i inne brzdące" to dodam, że rzeczony kolega bardzo lubi zwierzątka i gry komputerowe 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 A niani ktoś nie szuka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Mam jednego 6 latka ktory moglby Majce odpowiadac....Tylko obawiam sie ze taki zestaw bylby ciezki do opanowania. Biega, skacze, gada bez ustanku a do tego wszystko wie najlepiej ) ponizej dowod! http://imageshack.us/a/img191/8396/zbg3.jpg Tak pomyślałam, że ktoś może nam zarzucić OT, to może jak anonse to się podepnę z poszukiwaniem kolegi dla Majki, skoro już przy niej jesteśmy Reklama: urocza długowłosa blond terrorystka, 5 lat, 104cm wzrostu, buzia nie zamyka jej się nawet jak śpi :biggrin: Uprzedzając Wasze genialne pomysły mówię, że preferowany przedział wiekowy to 4-7 lat, więc Rolandom i Bartom z góry dziękuję Edytowane 10 Lipca 2013 przez Siwy (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Proponuję zorganizować jakiś mini zlot dla naszych dzieciaków - jak się okazuje mamy nie tylko motocykle A integracja może sięgnąć nieco dalej niż sięgała dotąd! 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 A bez dzieci można przywlec swoje 4 litery? Mam dwa koty.Wejde na dżampreze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ty możesz wystąpić w roli opiekunki 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 No problem Z wielką chęcią.Na wszelki wypadek wezmę bandarze,plasterki z kubusiem puchatkiem i czekolade na pocieszenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 i koniecznie colę 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 i żelki...duzo żelków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 O i kolorowe balony To kiedy i gdzie robimy bejbi party? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jeszcze kucyka i klauna... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi