łysek Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 witam oto moje pierwsze dwa koła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ładna No i zero problemów z łańcuchem. Coś więcej? Rocznik, historia? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysek Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 moto jest z 95 r z przebiegiem ok 40 tys.silnik pięknie pracuje,a puste wydechy załączają wszystkie alarmy w puszkach... kiedyś jeździłem na różnych komarkach,gazelach itp,teraz się wprawiam w jazdę a docelowo będzie jakiś cruiser z dużym motorem,może przyszły rok. puki co po pracy na KAWE i w drogę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi