Profesor Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Pewnie jakoś wcześnie, żeby skorzystać ze słoneczka nad woda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 OK, Ze mnę jedzie Gleba, przelew poszedł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Hej właśnie się dowiedziałem, że muszę w ten weekend jechać do rodziny... niestety mnie nie będzie, a wpłaciłem już, więc jak ktoś chce na moje miejsce wskoczyć to śmiało. Nie zastanawiac sie. Szkoda miejsca. Do zobaczenia w czwartek... Kurde zaluje ze mnie z Wami nie bedzie ale czasami sila wyzsza... LwG 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Proponuję wyjazd o 9:00 co grupa na to? Chyba Central najlepszym miejscem startu - uderzamy na Łask. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 moze port? bedzie na wylocie i kazdemu powinno pasować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ustalone na 9:30 parking na Port Łódź. Jeśli są jakieś przeciw to proszę pisać teraz. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ustalone na 9:30 parking na Port Łódź. Jeśli są jakieś przeciw to proszę pisać teraz. Juz pisałem że jestem za. Może by ustalić trasę na wypadek gdyby ktoś się spóźnij i chciał dołączyć w drodze ??? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Proponuję przez Widawę, ładny asfalt i krócej. Zaraz wkleję jakiś google plan proponowana trasa przelotu 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ufff dobrze że zapytałem bo ja starą wieś kojarzę kompletnie w innym miejscu i pojechałbym w piz.... 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 OK niech będzie a gdzie dokładniej na tym Porcie bo parking duży a Wy tacy mali tylko czekajcie na mnie jak coś jak bym się miał chwilę spóźnić 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a gdzie dokładniej na tym Porcie bo parking duży a Wy tacy mali Chyba Ci nie szkoda paliwa żeby parking objechać? tylko czekajcie na mnie jak coś jak bym się miał chwilę spóźnić Max akademicki kwadransik i jedziemy. Później możesz łapać nas na trasie. Przy moim tempie nie powinno to być specjalnie trudne 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Aidekk a który parking ?? bo chyba tam ich trochę jest i na zewnątrz i wewnątrz Nie no jakoś sobie poradzę i spóźnić też mam nadzieje się nie spóźnić i o siebie się nie boje tylko Paulinie każe wstać o 6 żeby się zdążyła naszykować Jak bym jechał sam to bym mógł Was ganiać ale tak to jest niewskazane 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 i o siebie się nie boje tylko Paulinie każe wstać o 6 żeby się zdążyła naszykować Zrób tak jak ja robię z Dorotą. Ona wstaje się szykować a mnie budzi 15-20 min przed wyjazdem Aidekk a który parking ?? Np tutaj. Tak bliżej ronda na Pabianice... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Turboldz, dnia 18 Lip 2013 - 10:06, napisał: i o siebie się nie boje tylko Paulinie każe wstać o 6 żeby się zdążyła naszykować Zrób tak jak ja robię z Dorotą. Ona wstaje się szykować a mnie budzi 15-20 min przed wyjazdem Hehe zrobił bym tak ale w sumie wole wstać trochę wcześniej żeby jeszcze śniadanie ogarnąć 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Na która tam mamy być i o której planowany jest powrót ??? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wyjazd 9:30, więc zakładając pesymistycznie, że zajmie nam to 90 min będziemy na 11:00. Transport x 2 pewnie z godzinę więc 12;00 start, spływ 3-5 godz zależnie od tego jak rekreacyjne i ile przystanków chcemy. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jako, że wyjazd tuż tuż przypominam o zasadach romantycznego pływania: http://www.sadistic.pl/romantyczne-plywanie-na-lodce-vt215386.htm 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jako, że wyjazd tuż tuż przypominam o zasadach romantycznego pływania: http://www.sadistic.pl/romantyczne-plywanie-na-lodce-vt215386.htm Mam nadzieje że będą duże kajaki też się tak chce rozłożyć 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Skoro ja prowadzę motocykl przez 230km to chyba plecak może chociaż trochę mi pomóc i przemieścić się te kilkanaście km po wodzie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Mam nadzieje że będą duże kajaki Za duże nie są... a już na pewno się tak nie wyciągniesz. Za to niektóre mają z tyłu przedział na zimne napoje 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Czyli tak : Start w sobotę o 9:30 na parkingu Port-Łódz przy IKEA obok ronda na Pabianice. (max delay 15 min). Proponowana trasa : http://tinyurl.com/motokajaki Lista uczestników :01. Aidekk02. Dorotka03. Kuba04. Kasia05. EasyR06. Gleba07. Italiano08. Hanka09. ridrick10. Beata11. Turboldz12. Paulina13. KTOSIK <-- nawet nie wiem kto do mnie dzwonił ;-P => Aidekk: dzwonił Marecki, a płynie z tobą jego kumpel 14. JaRoD15. TomaszVV16. + żona17. Profesor18. +blondyneczka19. marecki lodz20. +Sylwia Przewidywany powrót do łodzi : 17-19 w zależności od tempa pływania i postojów. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 No dobra a przemyśleliśmy już temat powrotu do maszyn ?? 8 osób wróci samochodem ubierze się i przyjedzie po kolejne 8 osób tylko jak zabierze dla nich wszystkie rzeczy ?? Bo jakoś nie widzę by ktoś jechał w kąpielówkach/spodenkach i koszulce ;P Później jeszcze 4 muszą się wrócić. Jedzie nas 20 osób ale ile maszyn ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 No dobra a przemyśleliśmy już temat powrotu do maszyn ?? Co rozumiesz przez powrót do maszyn? Sprawa wygląda tak: ośrodek robi 2 kursy x 8 osób. Dodatkowe 4 osoby przewozimy my jadąc za autami z pierwszym kursem i wracając z nimi, jesteśmy zabierani 2 kursem. Następnie płyniemy i spływamy do ośrodka gdzie zostawiliśmy maszyny. Dosłownie wychodzimy na brzegu w tym ośrodku. Jeśli wciąż coś niejasne bo np gdzieś wcześniej użyłem skrótu myślowego to pisz. Jedzie nas 20 osób ale ile maszyn ?? Z punktu planowania przewozu osób w miejsce spływu totalnie nieistotne ile maszyn. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 musiałeś to tak prostacko sp***dolić? a chłopaki taką rozkminę mieli 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A to wszystko gra. Teraz już wiem 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi