Aidekk Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Wyjazd planuję na sobotę 20 lipca. Nie na cały weekend, bo w ośrodku już nie ma wolnych miejsc w domkach. Celem wyjazdu jest zajechanie do ośrodka, wzięcie kajaków i spływ taki jak w zeszłym roku.Dla tych, którzy byli z nami w 2012 nie ma co wyjaśniać, bo to ten sam ośrodek w Starej Wsi koło Wielunia. Dla tych, którzy nie znają ośrodka:http://www.starawies.com.pl/kontaktCena za kajak 45 zł + transport 1,50 zł za 1 km. Spływ jest prosty i nie ma przełomów dla zaawansowanych, cała trasa jest do przepłynięcia przez każdego laika, chociaż atrakcji, wysp, ciekawych miejsc, ładnych widoków nie brakuje. Zachęcam do wyjazdu.Szkoda tylko, że domki nie są wolne, bo ładne, schludne, 170 zł za 5 os domek więc po 34 zł za osobodobę. Byśmy na cały weekend pojechali... Obecna lista uczestników wygląda tak: 01. Aidekk02. Dorotka03. Kuba04. Kasia05. EasyR06. EasyR's bag07. Italiano08. Hanka09. ridrick10. Beata11. Turboldz12. Paulina 13. Achmed666 14. gregor 15. TomaszVV 16. + żona 17. Profesor 18. +blondyneczka 19. marecki lodz 20. +Sylwia 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonia Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 To nie lepiej jechać w sobotę na zlot koło Wielunia,a w niedzielę polecieć na kajaki?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Zostało więc 5 miejsc, jeśli ktoś chce dołączyć to serdecznie zapraszamy Dopisuję się do listy, już nie mogę się doczekać... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 To nie lepiej jechać w sobotę na zlot koło Wielunia,a w niedzielę polecieć na kajaki?? Dopiero mieliśmy wypad do Sielpii od piątku do niedzieli. W tym przypadku trzeba by albo 2 x jechać w obie strony, albo szukać noclegów w terminie gdzie 3 ośrodki, do których dzwoniłem mają komplet. Opcją są namioty, ale to znów taszczenie namiotów, karimat, śpiworów... trochę nie na motocyklowe realia. Musielibyśmy mieć do tego samochód. Poza tym drożej finansowo by to wyszło... Osobiście jestem za oryginalnym planem, no chyba, że już wpisani uczestnicy chcą inaczej to dostosuję się do większości. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Kajaki! Załapię się na miejsce jeszcze ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Yyyyyyy, moje okolice . Tereny do latania endurakiem wymarzone Jakbyście potrzebowali pomocy w razie jakiegokolwiek W walić w byk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 DawidXrv - dzięki! Jakby co będziemy myśleć. Gregor - dopisany do listy Ostatnie 2 miejsca wolne! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Bardzo chętnie, ale w sobotę o 14.00 muszę zamknąć lokal, także dopiero mógłbym dojechać ok.16... a to już będzie po imprezie Udanego spływu! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 W związku z rezygnacją Suchego sa 4 miejsca. Dziś ok 15;00 zamykam rezerwowanie więc proszę myśleć i wpisywać się! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Aidekk ja poprosze jeden kajak Dziewczyna zmienna jest, moze Blondyneczce zmienia sie plany, albo ktos ja zastapi Tak czy inaczej moge plynac sam na kajaku Tez bedzie wesolo ze strony osrodka : * grupy zorganizowane (pow. 10 osó cena ustalana indywidualnie Może warto powalczyć o jakiś rabacik ?:> Edytowane 10 Lipca 2013 przez Profesor (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Rezerwacja oficjalnie zamknięta. Może warto powalczyć o jakiś rabacik ?:> Już dzwonię A więc zadzwoniłem i ten rabacik co wyczytałeś, to się tyczy organizacji ogniska a nie kajaków, ALE: Spływ wygląda tak, że kajak to 45 zł na 2 os, ale transport to dodatkowe 70 zł za wszystkie kajaki, nie za 1! Czyli ogólny koszt wycieczki na 10 kajaków to: 450 + 70 = 520 zł (dojdzie 70 zł ale o tym niżej). Druga sprawa, w przypadku transportu do obu aut wchodzi jedynie 8 osób. więc pozostałe 16 musi jakoś dojechać. Można wykupić dodatkowy kurs ale to dalej jest + 8 osób. Moja propozycja jest taka, żeby z pierwszym kursem pojechało 8 osób autem, zostaje 12 z czego za pierwszym kursem jadą motocykliści (4 maszyny z plecaczkami) i zostawiają pasażerów, wracają do ośrodka i zabierają się drugim kursem (8+8 to 2 kursy autem + 4 na moto i całe 20 przewiezione). Czekam na inne propozycje i sugestie w tym temacie. Przy okazji dogadałem, że na 100% będzie jakiś magazyn czy pomieszczenie na położenie wszystkich kasków i reszty gratów więc nie ma się co martwić. Jako, że muszę zapłacić zaliczkę to wypada też zacząć zbierać pieniądze. Wszystkich, którzy wpisali się na listę proszę o przelanie: 59 zł pary, 29,50 zł single. Nr konta: 37 1020 3408 0000 4502 0276 4843 Tytułem: nick z forum - kajaki Osoba, której robicie przelew to ja czyli Maciej Turek 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Ja proponuje tym co się czują mocni aby sobie na kajaku popłynęli w górę rzeki są jakieś 4 chętne osoby ? Aidekk: Nie cwaniakuj tylko kasę wysyłaj Nie mam drobnych Edytowane 10 Lipca 2013 przez Turboldz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Wszedzie tylko te pieniadze i pieniadze Poszlo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) DawidXrv - dzięki! Jakby co będziemy myśleć jakby co dryndać pod 66siedem02385zero Aidekk: przedzwonione... szkoda, że nie masz jakiegoś wesołego 12-osobowego busika ;D Edytowane 10 Lipca 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 poszło, a z podwózkami dobry pomysł, zawsze jest okazja, żeby pojeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja proponuje tym co się czują mocni aby sobie na kajaku popłynęli w górę rzeki są jakieś 4 chętne osoby ? Aidekk: Nie cwaniakuj tylko kasę wysyłaj Nie mam drobnych Daj rozmienimy No chyba mnie nie zostawicie ?:> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Damy radę, a teraz Ci co nie płacili grzecznie płacić bo rezerwację muszę zrobić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Poszło. Pomysł z dowiezieniem się motocyklami całkiem oki. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Przelew wlasnie poszedl 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Przelew poszedl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Zapłacone za 12 osób, czekam na pozostałe 8. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 kurde, właśnie się dowiedziałem, że muszę w ten weekend jechać do rodziny... niestety mnie nie będzie, a wpłaciłem już, więc jak ktoś chce na moje miejsce wskoczyć to śmiało, postawicie mi kiedyś piwko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No to jest jedno wolne miejsce, jak kogoś macie chętnego to dajcie znać. Ja już sam próbowałem 2 x nagabywać na shoutboxie by do nas ktoś dołączył ale widocznie boją się wysiłku większego niż odkręcanie manety i kopanie biegów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 U mnie też powstał problem z plecakiem - więc są 2 wolne miejsca, choć staram się kogoś znaleźć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Hmm a wiadomo już coś na temat godziny wyjazdu z Łodzi ?? 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi