Skocz do zawartości

Zaproszenie Na Ślub Pati I Kamaras 27 Lipca 19.00

kamaras

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz co... startujemy razem ode mnie z domu  - dookoła parku, do kościoła. (ok 1km.) potem z kościoła prosto na salę (ok 2km.) trasa nie jest oszałamiająco długa :P

Będzie też asysta straży pożarnej ;)

http://goo.gl/maps/CZ9Oj

centralnie naprzeciwko kościoła jest parking/przystanek więc tam powinniście się zmieścić bez problemu...

http://goo.gl/maps/y3FMj

ale żeby nie było za kolorowo to na rogu jest... komisariat :biggrin: (poryczeć można - z paleniem gorzej - mogą się czepiać)

Edytowane przez kamaras (wyświetl historię edycji)

kamaras

ccm250.png

poryczeć można - z paleniem gorzej - mogą się czepiać)
To załatw to w komisariacie a nie  ;)  :whistling:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Gratulacje na nowej drodze życia ;).

Zazwyczaj po ślubie każdy pyta młodą parę jak po ślubie ;)

Wtedy zawsze można odpowiedzieć: "że tak samo, ale częściej" :decayed: 

Miejmy nadzieję, że to zawsze prawda :P

Jak tylko dam radę to również zawitam  :riding:  !

qxK0W5f.jpg

ślub o 19 więc trzeba by ustalić o której i gdzie robimy zbiórkę , może ktoś kto zna trasę coś ustali :smile:

Jednak mogę być i będę :smile: 
Proponuję zbiórkę pod pomnikiem przy Matce Polce, żeby się nie pogubić po trasie, a godzina na pół godziny przed tą o której Pan Młody chce nas widzieć u siebie :smile: (Chyba, że mamy podjechać dopiero pod kościół, wtedy zbiórka o 18:30, miejscówka bez zmian. (Wiem, że wymiatacze dojadą tam w pół minuty, ale znając życie połowa się pod Matką Polką zorientuje, że przecież nie ma paliwa... )

O tym, że zapewne skończymy na stołówce w Kruszowie chyba nikogo przekonywać nie muszę ;P

Edytowane przez Koper (wyświetl historię edycji)

tzn o której pod tą Matką Polką jeśli jedziemy do Pana Młodego???

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

bądźcie czujni bo jest opcja wspólnego grupowego zdjęcia ze strażakami pod remizą po drodze z kościoła na salę... takie wspólne foto młodzi ze strażakami i motocyklistami... Na razie jeszcze nie znam szczegułów ale jak coś to jutro jeszcze dopiszę...

kamaras

ccm250.png

....Ej młody ..powiem ci tak....obstawa ok ,przejazd tez , ale jeszcze zdjęcie >? i to wszystko za free :biggrin:  :hihi: ja poprosze ze strażakami..nawet sie zamienie na ubiór... :biggrin:  :P

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Niestety się nie wyrobię, iż od rana będę poza Łodzią, ale życzę szczęścia na nowej drodze życia. Nie jedna okazja jeszcze będzie mam nadzieję do spotkania  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

tak. z kosciola wyjezdzamy w prawo i podjezdzamy pod remize OSP. ustawiamy sie do zdjecia, szybkie foty i zawijamy dalej pod sale. goscie beda mieli czas zeby dojechac na sale....

kamaras

ccm250.png

Ja mam pytanie techniczne: czy Rzgów jest tak mały, że mieszkanie Młodego znajdziemy bez problemu? Jakieś adresy czy coś nie są nam potrzebne? Ktoś wie, gdzie mamy jechać? No i Kamaras, o której mamy być po Ciebie, żeby się nie okazało, że zamiast Cię eskortować, to Cię będziemy gonić w drodze do kościoła :biggrin:

Pabianicka 66 - mapka jest stronę wcześniej :P

Z tego co wiem, to chłopaki ze straży wyjeżdżają 18.20-18.30 (mają kilometr więc to jest kwestia minut)

Dojazd do mnie jest mega prosty: DK1 w kierunku Kruszowa - na światłach w Rzgowie (za McDonaldem) w lewo tak jak na Tomaszów Mazowiecki (714) i to jest drugi dom po prawej stronie (pierwszy za przystankiem autobusowym)

http://goo.gl/maps/yyZNI

kamaras

ccm250.png