Suchy-wolk Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 BTW. Suchy-wolk to ty poszedłeś po upominek dla FŁM? te dżinsy motocyklowe mi się skojarzyły ale nie jestem pewien Zgadza się 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Mam nadzieję, że pochwalicie się wszystkim jaki upominek (a zarazem wyróżnienie) otrzymaliście od Nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Mam nadzieję, że pochwalicie się wszystkim jaki upominek (a zarazem wyróżnienie) otrzymaliście od Nas Pewnie, że tak Tylko, że nie miałem jak go zabrać do domu i @AgaJaga wzięła do na przechowanie Jutro będę go miał u siebie, to cyknę fotkę. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 "Bizony" składają wielkie dzięki za wyróżnienie. Super impreza. I zapraszamy 10 sierpnia na nasz zlot. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a fot co tak mało 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ja zrobiłem tylko tyle, resztę masz w galerii forumowej w "zloty,spotkania" o tu : http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/615-viii-zlot-motocyklist%C3%B3w-w-brzezinach/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja tez mam koszulki,znaczy się ja i mój plecaczek . Świetna organizacja,fajny przelocik(miny mieszkańców bezcenne)ogólnie super.organizatorzy stanęli na wysokości zadania. Podziękowania dla Pabianickiej grupy za mile przyjecie i towarzystwo, mam nadzieje ze ta znajomość zaowocuje również innymi spotkaniami w podobnym gronie. Milo również było spotkać i spedzic z nimi troche czasu kolegów z forum v-stroma, było nas trzech a male były w przewadze. lewa w gore pozdro dla wszystkich Nam też było miło Dzięki i wzajemnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePablo Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Dziękujemy za milą atmosferę, świetną mszę świętą (treściwą i na temat) i smaczny poczęstunek no i za fajne podarunki oczywiście. Za rok pewnie też się pojawimy bo to rzut beretem jest Pozdrawiam Pablo - Żelazny Orzeł Skierniewice Edytowane 30 Lipca 2013 przez ThePablo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Zlocik udany,dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 było sympatycznie w przyszłym roku też będziemy 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) Coś dla Żelaznych Orłów ze Skierniewic Część zdjęć ze zlotu do obejrzenia https://plus.google.com/photos/106016319846530482788/albums/5906483408943225105 Edytowane 30 Lipca 2013 przez Komunikacja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePablo Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Coś dla Żelaznych Orłów ze Skierniewic DSC02466.JPG Część zdjęć ze zlotu do obejrzenia https://plus.google.com/photos/106016319846530482788/albums/5906483408943225105 Dzięki Edyta za zdjęcie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Kilka fotek z aparatu kolegi imageshackus screen shot capture screen shot on pc screenshot utility image ru screenshot windows 8 image hosting 15mb take a screenshot Edytowane 31 Lipca 2013 przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi