Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Viii Zlot Motocyklistów W Brzezinach - 28 Lipca 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W razie czego druga grupa startuje z prezydium (róg Brzezińskiej/Wigury) o 14:30.

Opublikowano

No to panowie Gdzie jest zbiórka o godzinie 13????????

Opublikowano

Adam to widzę ze msze omijasz

Przemko to z którą grupą lecisz?

Opublikowano (edytowane)

Omijamy, bo prawdziwi motocykliści nie jedzą miodu tylko żują pszczoły, więc gdzie tam na msze ;) A przy okazji będzie okazja pogonić za paradą :smile: Nie pamięta ktoś czasem którędy ona mniej więcej jechała?

Edytowane przez Adam (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Trzeci raz jechanie tą samą trasą lub lekko zmodyfikowaną mi się nie widzi  :hihi:  Dlatego też dojadę na miejsce docelowe do Jordanowa, prawdopodobnie na 15.30 - jeżeli ktoś chciałby się dołączyć, to zapraszam  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

No to czas się szykować po malu :smile:

Opublikowano (edytowane)

Tiaaa tylko ciemnica za oknem no ale cóż to B) ...iii zaczyna kropić Fck yeah!

Edytowane przez Scyzer (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dzięki wszystkim obecnym ;p Brzeziny zapraszają ponownie ;)

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Opublikowano

Dziękujemy organizatorom za upominek  ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Dziękujemy organizatorom za upominek  ;)

Mam nadzieję, że mówisz to tablicy bo co do koszulek się raczej nie spisaliśmy za co przepraszamy.

Opublikowano

Fajna impreza, miło, że tak pod nosem coś się dzieje :smile: Nie spodziewałem się takiej frekwencji a tu proszę. A co Ci w koszulkach nie pasuje/źle wyszło?

Opublikowano

W imieniu Korsarzy dzięki dla organizatorów za upominki i po raz kojejny za fajną imprezę

Opublikowano (edytowane)
co do koszulek się raczej nie spisaliśmy

Siedząc przy stoliku widziałem jak ludzie wracają z 5 koszulkami w ręku. To podszedłem z dziewczyną aby i sobie wziąć - niestety już się skończyły :/

Jedni mają tyle koszulek że na każdy dzień tygodnia mogą inną zakładać a innym nie starczyło :sad2:

ps. ile tam się motorów naliczyliście? 

Edytowane przez lime (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Spod kościoła wyjechało 170 motocykli - plus/minus 2 bo mogłam się gdzieś pomylić lub przeoczyć.

Opublikowano

Mam koszulkę !!! :dance: Więc będę miał aktualną na ten rok bo oczywiście organizatorzy przyznali się do błędu taktycznego i wracają (mam nadzieję) do indywidualnych zapisów a co za tym idzie dyplomów i koszulki dla każdego. Poza tym przelotka fantastyczna i najdłuższa jakie widziałem na tego typu zlotach. Grochówka smaczna tylko obiecanej kawy się nie dopatrzyłem ;). Dzięki wolnobieżnym :moto:  za przelotkę poimprezową. Pogoda jak zwykle ekstremalna ale organizatorzy chyba zamawiają taką  świadomie ;)

Opublikowano

No i po zlocie . Bardzo dziękuję za bardzo dobrą organizację przejazdu i miłą atmosferę . Pozdrawiam kolegów z łódzkiego klubu oraz klubu v-strom za mile spędzony czas . Do zobaczenia na trasie i lewa w górę .

Opublikowano

Super zlot.Brawa za organizację.Tak dalej Edyta.

Opublikowano

Ja tez mam koszulki,znaczy się ja i mój plecaczek .

Świetna organizacja,fajny przelocik(miny mieszkańców bezcenne)ogólnie super.organizatorzy stanęli na wysokości zadania.

Podziękowania dla Pabianickiej grupy za mile przyjecie i towarzystwo, mam nadzieje ze ta znajomość zaowocuje również innymi spotkaniami w podobnym gronie.

Milo również było spotkać i spedzic z nimi troche czasu kolegów z forum v-stroma, było nas trzech a male były w przewadze.

lewa w gore

pozdro dla wszystkich

Opublikowano (edytowane)

Parę fotek ze zlotu w Brzezinach:

s2i1.jpg

9egv.jpg

3yek.jpg

e7y2.jpg

8r5k.jpg

vfqv.jpg

64hi.jpg

0o2t.jpg

xtk8.jpg

wk0v.jpg

va3i.jpg

BTW. Suchy-wolk to ty poszedłeś po upominek dla FŁM? te dżinsy motocyklowe mi się skojarzyły ale nie jestem pewien

Edytowane przez Suchy-wolk
przeniesiony post (wyświetl historię edycji)
Andree-stary wyga
Opublikowano (edytowane)

To ja może już tak nie będę słodził  :smile: , motocykliści oczywiście dopisali, duży plus dla księdza, bo nie kazał w tym upale za długo się pocić  ;) ,

co do organizacji.., powiem tak, w ubiegłym roku było lepiej,

mianowicie; wielkie zamieszanie z koszulkami, o dobraniu rozmiarówki czy koloru nawet nie było mowy..,

warunków nie było, ale mógł by być chociaż konkurs na najgłośniejszy wydech, jak to miało miejsce w ubiegłym roku, o dyplomie za najstarszy moto biorący udział w zlocie też organizatorzy zapomnieli :sad2: ,  

ale dosyć narzekania, ogólnie atmosfera zajeb..., grochówka smaczna, więc niema co psioczyć :P , 

podziękowania dla organizatorów, organizatorki :smile: , również dla ekipy wolnobieżnych za przejażdżkę, już po imprezie, noo.., nie takich wolnobieżnych, bo pod koniec wycieczki nie mogłem tą moją bidą za nimi nadążyć :riding: , ale to już chyba sprawka Fonera  :biggrin:

oby więcej takich imprez, do następnego,

LWG  ;)

Edytowane przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji)

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Opublikowano

Muszę się wytłumaczyć - sprzęt do pomiaru hałasu mieliśmy, dyplomy i prezenty dla właściciela najstarszego motocykla, dla właściciela najgłośniejszego motocykla i dla najmłodszego plecaczka również ale ktoś mi je zwinął!!!

Przyznaję, że zrobiło się niepotrzebne zamieszanie i zwalmy to na upał :smile:

Przez noc wymyśliłam koncepcję jak usprawnić rozdawanie dyplomów i koszulek w przyszłym roku.

Jeszcze raz przepraszam osoby, które nie otrzymały od Nas koszulki. Obiecujemy poprawę za rok...

Opublikowano

A ja niestety zawiodłem...szykowałem sie do zlotu i zaczeło padać...i to dosyć mocno więc postanowiłem odpuścić bo jechać w burze nie zbyt mi pasowało..okazało sie jednak ze po deszczu z nieba lał tylko upał..