gładki Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Nie no , prawie u siebie trzeba byc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Jeśli ktoś chce wspólnie jechać z Pabianic to możemy się zgadać pod SDH-em koło 12:45 Ma być pogoda to lecę z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lime Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Kto może i chce to na parkingu przy M1 około godziny 12.45 zbiórka i lecimy do Brzezin. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja też się stawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Kto może i chce to na parkingu przy M1 około godziny 12.45 zbiórka i lecimy do Brzezin. ok, dzięki kolego za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Kto może i chce to na parkingu przy M1 około godziny 12.45 zbiórka i lecimy do Brzezin. Postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ku przestrodze... http://brzeziny.naszemiasto.pl/galeria/opis/1513985,kamery-na-skrzyzowaniach-w-brzezinach-pilnuja-czy-kireowcy,galeria,3272225,id,t,tm,zid.html ponadto osoby jadące z Łodzi muszą uważać na fotoradar na ul. Łódzkiej - Droga Krajowa nr 72 odc. od km 122.800 do km 123.900 a konkretniej za miejscowością Paprotnia a wlot do Brzezin (za stacją benzynową Moya) http://www.smd-led.pl/fotoradary_brzeziny.php 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Jak jest organizowana impreza motocyklowa to już by mogli sobie odpuścić.. z tymi wszystkimi udogodnieniami, bo tu zapraszają, a tu pamiątkowe zdjęcia później przyślą.., jak ktoś dostanie, to na następny rok nie pojedzie Edytowane 27 Lipca 2013 przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Muszę podkreślić, iż Straż Miejska jest pomysłem Urzędu Miasta Brzeziny a zlot organizowany jest przez Starostwo Powiatowe w Brzezinach - to dwa różne urzędy choć mieszczą się w tym samym budynku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANGUR* Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja będę na 100 % . Do zobaczenia . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja z moją kobietą również przyjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Nas ma być ponad 30 maszyn. Stado Bizonów rośnie!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Postaram się być Niestety awaria. Po wczorajszym lataniu szlag trafił czujnik otwarcia przepustnicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Postaram się być i nadążać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Dasz radę, tempo nie jest duże, ale za to pogoda pod znakiem zapytania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Fakt - grzmi. Może będzie burza jak w zeszłym roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 No w łodzi zaczęło kapać ale jeszcze trochę czasu więc przejdzie..mam nadzieje..pora wyczyścić moto ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczuu Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 U mnie już pada. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lime Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ja z moją kobietą również przyjadę. to tak jak i ja ps. pogoda zaraz się wyklaruje i będzie słonecznie - jeszcze ponad godzina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 czy jest organizowana jakas zbiorka w koluszkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Bizony o 13 pod stara gminą się spotykają /prezydium -z tego co mi wiadomo czy jest organizowana jakas zbiorka w koluszkach 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 W Koluszkach zbieramy się przed UMiG koło Odlewni. Dann pod nową gminą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Czyli zbiórka o 13:00 Wielkie dzieki Jednak pod nowym Urzędem Miasta Edytowane 28 Lipca 2013 przez przemkolodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 JAkieś stare info chyba miałem sorry za wprowadzenie zamętu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 spoko Koluszki nie są duże to i tak się znajdziemy jak coś to dzwonić 793025405 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi