Skocz do zawartości

Viii Zlot Motocyklistów W Brzezinach - 28 Lipca 2013

Komunikacja

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tez miej :smile:

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Co nie będę robił?! no wiecie co?! o.O <załamany>

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Andree-stary wyga

W ubiegłym roku byłem, może i w tym się uda wygospodarować chwilę  :wink:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Andree , może w tym roku  i mnie uda się doturlać, bo w zeszłym się wybierałem, ale mi nie wyszło, ubranko na deszcz w sakwy na wszelki wypadek się weźmie :smile:

Więcej szczegółów  podam bliżej zlotu

Znane są już jakieś bliższe informacje? Plan zlotu, godzina rozpoczęcia, miejsce spotkania?

Również będę, co jest oczywiste ;p Kwestia tylko czy kawka nie bd w serwisie :sad2:

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Z góry przepraszam, że do tej pory niewiele podałam informacji co do zlotu ale w pracy mam urwanie głowy z kierowcami uprzywilejowanymi, którzy do jutra mają obowiązek wymienić swoje tzw. 'wkładki' na zezwolenia ale jak to u Nas w Polsce bywa - wszyscy zostawiają to na ostatnią chwilę!!!

Orientacyjny plan dnia - 28 lipca:

Wstajemy, jemy śniadanie i szykujemy się na zlot do Brzezin :smile:

- zbiórka uczestników zlotu przewidziana jest na godzinę 13.30 na parkingu przed kościołem parafialnym p.w. Św. Franciszka z Asyżu w Brzezinach przy ul. Reformackiej - wjazd od ulicy Okrzei,
- o 14.00 krótka  msza święta w intencji motocyklistów,
- o 14.50 poświęcenie motocyklów,
- 15.15 przejazd przez okoliczne wioski, trasa prawdopodobnie będzie podobna do tamtego roku - zatankujcie :smile: bo trasa nie jest krótka (chyba, że ją jeszcze zmienimy)
- około 15.45 przyjazd do Jordanowa, powitanie motocyklistów, poczęstunek i wręczenie drobnych upominków, ...

Pozdrawiam