doomib Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam, Dominik 25 lat Kolumna Znalazłem się tutaj dzięki Chylonowi : ) ostatnie moto: Honda F3 98r. obecnie : Honda CBR 600 RR Pozdrawiam 0 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj
Marsel Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Strzała, ekstra kolor, troszkę wolniejszy od czerwonego Dzida 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Hej. Dobre kolorki 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Turboldz Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Powitać niezła żarówa 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Dann Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Strzała..bardzo widoczny kolorek.. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Jędrzej Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Thebestof78 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 ło matkooo Ciebie to chyba trudno nie zauważyć cześć 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
jabioka Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Zebra Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 to już któraś z kolei osoba, która trafiła tu dzięki "wujkowi" Chylonowi Chylon, masz z tego jakiś %? powitać 1 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Banita666 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Michallica Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Siema - wszystkie muchy twoje 1 Cytuj
doomib Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Muchy komary i inne paskudy 1 Cytuj Darmowe ogłoszenia Dodaj darmowe ogłoszenie tutaj
Aidekk Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Powitać i do zobaczenia... ciężko będzie przegapić ten oczojebny kolorek 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi