kokoszka1987 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 http://joemonster.org/art/16633/Motocyklowy_FAQ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 No i fajnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzychoslav Opublikowano 23 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 dziewczeta, uwazajcie zamawiajac taxi 😁😁 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 dziewczeta, uwazajcie zamawiajac taxi Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Przynajmniej nie miały by problemu, przy rozliczaniu się xD 3 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 23 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cash, grass or ass:D Live my life like I'm a beast. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 https://www.facebook.com/IReggaeNationMedia/videos/10154676865834818/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 4 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 https://bedziepieklo.pl/pl/p/Sos-One-Fuckin-Drop-At-A-Time-118ml/221 jadł ktoś? Super nazwy tam mają 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Nie lepiej bardziej naturalna Carolina Reaper - nazwa też fajna i daje ostro czadu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Biorąc pod uwagę niektóre podane wartości w skali SHU - równie dobrze można sobie żarcie spryskać gazem pieprzowym ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ass Reaper hahah 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 29 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 8 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Al. Politechniki, znalezione na ryjbukowej grupie "Święte Krowy łódzkie" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 31 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) W sumie stanął jak piz*a więc karny kutas tu pasuje Live my life like I'm a beast. Edytowane 31 Marca 2017 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jak dla mnie to idealnie pasuje to tego dzialu Chyba przeciwskret nie wyszedl 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jak dla mnie to idealnie pasuje to tego dzialu Chyba przeciwskret nie wyszedl Przecież to klasyczna fiksacja wzroku .... na kijki oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Facet budzi sie około południa na wielkim kacu, patrzy a tu na stole stoją cztery schłodzone piwa i list od zony " kochanie jak byś czegoś potrzebował to zadzwoń a ja zwolnię sie z pracy, przyjadę i Ci to dam". Facet w szoku pyta starszego syna co sie stało ? Syn mu mówi nic przyszedłeś o piątej rano pijany do nie przytomności, mama chciała Cie położyć spać a jak próbowała Ci zdjąć spodnie to zacząłeś krzyczeć " spierdalaj kur..... jestem żonaty". Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Hahaha, chyba najlepsza akcja Lidla 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ale ona była "piersza";d Co to się dzieje w tych sklepach!;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Promocja robot za 888zł 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 https://youtu.be/aVUQA8Ife9c Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eramus Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 9 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi