Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 29 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 6 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
piyok Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 2 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Wojtas Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Skąd się biorą dzieci ? https://www.youtube.com/watch?v=-FI9Gw58MdA 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
eramus Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bemol Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 7 Cytuj yamaha-stars.pl
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 6 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 O fak.. Mozemy miec przynajmniej pewnosc, ze nie wyemigruje do Anglii 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Arpe Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 kiedyś nie było LEGO, na czym miał się uczyć... z innej beczki takie przemyślenie: to, że w smartfonie można zdalnie bez wiedzy właściciela włączyć mikrofon, prowadzić inwigilację przy pomocy kamery, również kamery z przodu itd. wszczyscy wiemy inna sprawa kto i po co miały to robić, abw, cba a może google, zeby lepiej nam dobierać reklamy ? no więc siedzę sobie uczciwie na białym tronie w świątyni dumania, gram standardowo w sudoku aż tu nagle w pasku reklam tekst: "Ten preparat odmłodzi Twoją twarz jak nic nigdy dotąd... " jeden wniosek Sranie ewidentnie postarza. 1 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice.
Homiczak Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ciekawe czy gdybyś siedział dłużej to wyskoczyła by reklama suplementu diety na zaparcia 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ewidentnie miałeś oczy kota ze Szreka 0 Cytuj
Kejt93 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 Do obrazka był jeszcze podpis "Czekał aż partnerka skończy się ubierać" , ale gdzieś wcięło 2 Cytuj
Marttino Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) KASIA CO TY ROBISZ Z FACETAMI TY SIE UBIERASZ I JESZCZE MASZ CZAS FOTKE ZROBIC PRZEZ OKNO Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Nie wiem jak to opisać, ale to jakby akcje z filmów dla dorosłych bez akcji 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nie wiem czy było, ale znam ludzi (nie z forum), którym bym zapodał: 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Bulba Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Staaareee... Przydalaby sie jeszcze masc na bol d*py https://www.google.pl/search?q=ma%C5%9B%C4%87+na+b%C3%B3l+d*py&safe=off&biw=1920&bih=941&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjn1MH-sfTQAhVIXhQKHSeCAw4Q_AUIBigB 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Piuriel Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Wiem, wiem. Wczoraj się ponownie na to natknąłem i mnie mega rozbawiło. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
lipgirl Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kovalchuck Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 dobra, neonówka jak dla mnie najlepsza 5 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
KosaEzg92 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 https://youtu.be/YrkUvvImYQk 2 Cytuj
Marttino Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2016 Idzie murzyn na ryby. Łowi i łowi lecz nic nie może złowić. Minęły 2 godziny i nagle coś ciągnie w spławik. Patrzy a to złota rybka. Rybka mówi: - puść mnie to spełnię jedno Twoje życzenie. Murzyn mówi: - zawsze chciałem być kwiatem choć na 1 dzień. Rybka obcięła mu jaja. Murzyn się pyta: - no i co? Jakim jestem kwiatem? - czarny bez. 3 Cytuj
Homiczak Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Homiczak (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi