Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Płacze zgwałcona Maryna, podchodzi baca:- Czemu płaczesz Maryna?- Oj, zgwałcili mnie zgwałcili!- A o pomoc wołałaś?- Oj, wołałam wołałam!- I nikt nie przyszedł?!- Nie przyszedł!- A ku wsi wołałaś?- Oj, wołałam wołałam!- I nikt nie przyszedł?- Nie przyszedł!- A ku halom wołałaś?- Oj, wołałam wołałam!- I nikt nie przyszedł?- Nie przyszedł!- A ku wierchom wołałaś?- Oj, wołałam wołałam!- I nikt nie przyszedł?- Nie przyszedł!- A ku lasowi wołałaś?- Oj, wołałam wołałam!- I nikt nie przyszedł?- Nie przyszedł!- Nikt nie przyszedł?- Nie przyszedł!- Toć i ja sobie ulżę!!!+ Czarny humor Co jest gorsze od kraba na pianinie? Rak na organach... 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Facet powinien pamiętać: - datę, kiedy się poznał z kobietą, - datę pierwszej randki, - kiedy po raz pierwszy poszli do restauracji, - dzień pierwszego pocałunku, - dzień pierwszego seksu. Ale nie ma facetów, którzy by zapamiętali tyle dat... Dlatego staramy się zrobić to wszystko jednego i tego samego dnia! Widzę że się nic nie zmieniło, pokolenia coraz to nowe a problemy te same. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 25 - rocznica ślubu.Piekny poranek Małżeństwo leży w łóżku D Żona myśli: OOOO 25 lat z Nim przeżyłam, może na rocznicę jakieś futro mi kupi Mąż myśli: OOOO K...A !!! 25 lat z Nią przeżyłem Jak bym pierwszego dnia zabił, jutro bym wychodził 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tajnywspółpracownik Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Kiedy moja żona urodziła, zapytałem szeptem lekarza:- Kiedy będziemy mogli uprawiać seks?Mrugnąwszy do mnie, odpowiedział:- Za 10 minut kończy mi się dyżur, spotkajmy się na parkingu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 – Poruczniku! Melduję, że w samochodzie podejrzanego znaleźliśmy 20 kg kokainy.– 10 kg?– Tak jest, poruczniku! Równo 5 kg. 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 4 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=U2UIBrVBpQI 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Humor czarny Krew się polała dosłownie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dobra kandydatka... 4 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Fajna walka gdyby Ip Man faktycznie nadal żył https://www.youtube.com/watch?v=sk3VGJXDmts 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Chyba zabłądziłem w internetach i wpadłem na coś dla fanów Obcego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Chyba zabłądziłem na pewno zbłądziłeś ale filmik całkiem zabawny 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aroon77 Opublikowano 11 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Próbował ktoś? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 tylko po co mu ten kask? maska p-gaz raczej byłaby wskazana ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 14 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Wielkie mi cos Kosmaty robi tak na kazde rozpoczecie sezonu Edytowane 14 Września 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 tylko po co mu ten kask? maska p-gaz raczej byłaby wskazana ... żeby go matka nie poznała 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Pewna dziennikarka udała się do małego miasteczka gdzieś pośrodku afryki, aby przeprowadzić wywiad z mieszkańcami: -Przepraszam Pana, co można robić w takim małym miasteczku ja te? Jakie tu macie rozrywki?-Ugabuga. U nas można robić dwie rzeczy: ruchać albo biegać.-Czy może Pan to rozwinąć?-Oczywiście. Jeżeli zachce się komuś ruchać, to wystarczy podejść do jakiejkolwiek kobiety, rzucić ją na ziemię i zrobić co trzeba.-Jak Pan może tak mówić!? Przecież takie coś jest karalne! A co, jeżeli zauważy pana ktoś z rodziny kobiety, albo policja?-Wtedy trzeba biegać. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Motocyklista jadący z dużą prędkością zobaczył przed sobą oposa. Starał się jak mógł, żeby go ominąć, ale przy takiej prędkości nic się nie dało zrobić. Uderzony opos przekoziołkował i upadł na asfalt i jak to opos zaczął udawać martwego. Motocyklista, poruszony wyrzutami sumienia, zatrzymał się i wrócił po oposa. Ponieważ wyglądało na to, że opos żyje, zabrał go z drogi i zawiózł do schroniska. Tam umieszczono go w klatce, włożono do niej trochę pożywienia i wodę w miseczce. Rano opos ocknął się. Popatrzył na wodę, popatrzył na jedzenie, popatrzył na pręty klatki przed sobą i mówi: - Niech to diabli! Zabiłem motocyklistę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kovalchuck Opublikowano 19 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 5 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 http://www.wiocha.pl/1382115,Klotnia-dwoch-zarobasow-przy-wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi