Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KosaEzg92 Opublikowano 28 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 6 Cytuj
Piotr Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 w oczekiwaniu na Franciszka 4 Cytuj
Pit71 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Przypis pierwszy 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Szedł facet po lodzie i się załamał... 2 Cytuj
Bulba Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Steelo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Jeżeli macie słabe Humory 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140
Bulba Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Pit71 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Bulba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 W przychodni:- Dzień dobry. Przyniosłem kał i mocz.- Do analizy?- Nie kuriwa, do degustacji.... 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Piuriel Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Pit71 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 4 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
pafcio Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Halo porwaliśmy pana teßciową okup wynosi 10 000 . A jak nie zapłacę to co? Tooo Ją sklonujemy 1 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Idę z psem na wystawę do galerii sztuki nowoczesnej. - Tu nie wolno z psami - mówi ochroniarz. - To nie jest pies - odpowiadam. - To jest performance. - A, to przepraszam.Idziemy z psem dalej. Oglądamy rzeźbę Smefra centaura. Pół koń, pół Smerf. - Zawsze się zastanawiałem - mówię do psa - komu kibicują centaury w czasie rodeo. - sr** mi się chce - odpowiada pies. - Trzeba było sr** przed wejściem. - Wtedy mi się nie chciało.Idziemy dalej. Oglądam jakąś kobietę, która stoi po kolana w basenie z moczem i wykrzykuje alfabet od tyłu. - Z, Y, X - krzyczy. - U, V, W. Mój pies kręci się w kółko i węszy nosem po ziemi. - Fajfus - mówię do niego. - Fajfus, nie sr** tutaj.- Kiedy mnie ciśnie - odpowiada i zaczyna sr** na podłogę.Jakiś człowiek podchodzi i przygląda się temu, co wychodzi mojemu psu z d*py. - To jest interesująca propozycja - mówi. Ktoś inny też podchodzi i patrzy. - To jest świeże - mówi. Podchodzi jakaś kobieta z kieliszkiem wina w ręku, cała na czarno. - Odważne - mówi. - Ja państwa bardzo przepraszam - mówię do nich.- Jak się nazywa ta instalacja? - pyta kobieta. - Gówno - odpowiadam, zatykając palcami nos.- Mocne.Ktoś z galerii podchodzi i wtyka w psią srakę tabliczkę z napisem "Gówno, 2015". Podchodzi fotograf i robi zdjęcie. Pojawia się ktoś z kamerą i mikrofonem. Prosi mojego psa o wywiad. - Coż, zawsze kontestowałem opresyjne dla mojego gatunku rozwiązania przestrzenne w środowisku miejskim - mówi mój pies. - A pan jest kuratorem - pyta reporter. - Co pan sądzi o pracy swojego podopiecznego. - Sądzę, że to gówno - odpowiadam. - Brutalnie prawdziwe - mówi kobieta z winem. - Ostentacyjnie szczere - mówi fotograf. - U, T, S - krzyczy kobieta w basenie z moczem. 3 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Darek_Lodz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 problem w tym, ze powoli swiat sie zmienia w tym dziwnym kierunku 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 W szpitalu psychiatrycznym słychać krzyk z jednej sali:- Jestem wysłannikiem Boga.I zaraz krzyk z drugiej sali:- Ja nikogo nie wysyłałem!!!Pielęgniarka do pacjenta:- Ile ma pan lat?- 82.- Nie dała bym panu...- Nie śmiałbym prosić. 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Pit71 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 - Tato, a czemu mamę tak często boli głowa?- Bo przynoszę do domu mało pieniędzy.- A dlaczego przynosisz mało pieniędzy?- Bo dużo wydaję na kobiety, których głowa nie boli. 4 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Krzysiek rst1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Przesłanie ponadczasowe https://www.facebook.com/MTCWK/photos/a.1720798794810567.1073741828.1720618661495247/1825452994345146/?type=3&theater 2 Cytuj
KosaEzg92 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9HQRYwghGjk 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Facet powinien pamiętać: - datę, kiedy się poznał z kobietą, - datę pierwszej randki, - kiedy po raz pierwszy poszli do restauracji, - dzień pierwszego pocałunku, - dzień pierwszego seksu. Ale nie ma facetów, którzy by zapamiętali tyle dat... Dlatego staramy się zrobić to wszystko jednego i tego samego dnia! 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rogal Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ja pierdyka, to musiała być dobra impreza, ten gościu NAPEWNO NIE BOI SIE ŻONY!!! 3:15 2 Cytuj ...
pafcio Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Pani Kowalska był wypadek w browarze , pani mąż utonął w kadzi z piwem. Oooo matko co ja teraz zrobię ...... mam nadzieję że miałszybką i lekkà śmierć. No nie, wiem trzy razy wychodził się odlać. 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
nejmun Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 http://joemonster.org/art/12891/Czemu_mnie_sie_ciagle_takie_rzeczy_przydarzaja_ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi