tajnywspółpracownik Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Żona po powrocie samochodem z miasta do męża: -widziałeś zgniecione 50 złotych? -nie!!! Kobieta wyciąga z portfela 50, gniecie dokładnie i podaje mężowi. -widziałeś zgniecione 100 złotych? -nie!!! To samo, tylko ze stówą. -a widziałeś zgniecione 50 tysięcy? -no nie - mówi facet z nadzieją że żona ma tyle kasy -to idź do garażu i sobie popatrz 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pit71 Opublikowano 18 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2016 9 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lancet Opublikowano 20 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Lekcja kultury 7 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Suchy-wolk Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 http://youtu.be/fFZiMF6Covw 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
diri Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Przed bramą nieba staje ksiądz i kierowca autobusu, święty Piotr mówi:- Ty kierowco do nieba, a ty księże do czyśćca.- Ale czemu tak? - pyta ksiądz.- Bo widzisz, jak ty prawiłeś kazania to wszyscy spali, a gdy on prowadził autobus to wszyscy się modlili. 4 Cytuj
Wojtas Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 26 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 )))) http://www.youtube.com/watch?v=rZcKaPrg4eo 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem jak Wy ale ja sie poplakalem Edytowane 29 Lutego 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
tajnywspółpracownik Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 -Mamo zrób mi kanapkę! -Nie mów do mnie "mamo", To że śpię z twoim ojcem nie znaczy że możesz tak mnie nazywać. -To jak mam mówić? -Po prostu,.... Andrzej! 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
jaquzie Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Ja piję sam za siebie 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Bemol Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Ja piję sam za siebie witaj w klubie 0 Cytuj yamaha-stars.pl
Wojtas Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Suchy-wolk Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2016 W drodze na plebanie ksiądz spotyka prostytutkę, zatrzymuje się i mówi do niej: - Boże kochany, dziecko zeszłaś na złą drogę! - A to tędy tiry nie jeżdżą? 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Wojtas Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Bulba Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Mój syn wrócił wczoraj ze szkoły i spytałem go "Co ty do diabła masz na głowie?"Odpowiedział "To turban tato, wszystkie dzieciaki to teraz noszą.""Dosyć tego, wyjeżdżamy. Wiedziałem, że przeprowadzka do Anglii była błędem" 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Cos jak Adam Slodowy ) http://www.popularne.pl/inzynier-diy/?utm_source=facebook.com&utm_medium=ciasteczkowy_potwor&utm_campaign=inzynier-diy 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
trafic Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Sprzedajemy auto.Polewkę miałem zajefajną.trzeba obejrzeć całość. https://www.youtube.com/watch?v=FkTN844jPAg 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 Żona kupiła sobie jakiś syrop odmładzający. Mi też wciskała to badziewie. Wiadomo – ściema wymyślona dla kasy, nie działa. Pewnego ranka jednak pomyliła się i zamiast syropu nalała środek na przeczyszczenie. I wiecie co? Podziałało. Ona biegnąc do kibla skoczyła nade mną jak osiemnastka, a ja zesrałem się w gacie jak niemowlę. 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Kovalchuck Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Zwariowana Rosja - kolejna kompilacja rosyjskich wariatów i nie tylko. to co robią jest tak idiotyczne że aż śmieszne.. Rosja to stan umysłu jak nie patrzeć. 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Suchy-wolk Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi