Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Trochę humoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze względu na tekst, z przymrużeniem oka ;)

flm_1451518286__1017138_1040492245994677

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Będzie strzał z dobrym wytłumieniem.

tajnywspółpracownik
Opublikowano

Tak jeszcze posylwestrowo!

post-4617-0-95403000-1451914743_thumb.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Doszedłem do końca Internetu  :decayed: 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

hehe.. trochę sobie koleś jaja robi - do tego w naszym mieście :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

Patrzcie na minę kocura!!! Łowca, psychol! Jak wypatruje wroga w oddali! Skubany w poprzednim życiu był pilotem myśliwca i pluł ogniem po maszynach nazistów! :biggrin: ŻYĆ NIE UMIERAĆ, GONIĆ I STRZELAĆ! :biggrin:

Edytowane przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

6077ed853f38722ae0ea64d2c4edfea5.jpg

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

596197e7-f5ac-4d30-b22f-b7db905a6970_ori

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

a82f935912_jutro_w_nocy_.jpg

Opublikowano

Witam nie mogłem znaleźć działu o pierdołach więc napiszę tutaj może ktoś się pośmieje z tego :biggrin: sprawa wygląda tak że biorę udział w konkursie i liczą się polubienia pod zdjęciem zostały mi 2 dni i liczę że koledzy motocykliści jak i koleżanki motocyklistki pomogą ;) link do zdj daję poniżej :smile:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=889135957873371&set=a.295983523855287.69291.100003309259401&type=3&theater&notif_t=like_tagged

Opublikowano

Witam nie mogłem znaleźć działu o pierdołach więc napiszę tutaj może ktoś się pośmieje z tego :biggrin: sprawa wygląda tak że biorę udział w konkursie i liczą się polubienia pod zdjęciem zostały mi 2 dni i liczę że koledzy motocykliści jak i koleżanki motocyklistki pomogą ;) link do zdj daję poniżej :smile:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=889135957873371&set=a.295983523855287.69291.100003309259401&type=3&theater&notif_t=like_tagged

poszło

Opublikowano

dzięki wielkie :smile: na motocyklistów zawsze można liczyć :smile:

Opublikowano

Ode mnie też poleciało :smile: 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Ulubione auto terrorystów - Citroën C4

Opublikowano

Więcej jego wybryków tutaj  :decayed: