piyok Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 http://kiep.pl/22482/motocyklisci-sa-wszedzie 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 a tu zawodniczek który myśli ze jest jeszcze na moto ale w rzeczywistości tak nie jest:D http://www.puziu.pl/galeria/main.php?g2_itemId=174 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 http://zaszybko.pl/ 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Za pierwszym razem to zobaczylem to myslalem ze zawalu dostane szczegolnie ze pare dni wczesniej zaplacilem 500zl i 10pkt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Bulba spaliłeś umieszczając to w dziale 'humor' 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mysle ze w koncu i tak by zostalo tam przeniesionePoza tym ktos ze slabszym sercem moglby nie doczekac sezonu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 1 raz jak w to wchodziłem. wpisałem rejestrację swoją i patrze tydzień minął. no to już przestraszony se myśle to za jakieś 2 tyg fota dojdzie a tam Dałeś się wrobić;D padłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 co powiecie na takie stroje na moto? http://www.udreplicas.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11 prawda hehe:) http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/9200/rydzyk,i,ferdek.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 http://www.zappinternet.com/video/BaXzJuvGel/ 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Szedłem wieczorem po parku. Nagle zobaczyłem piękną dziewczynę. Między nami zaiskrzyło. Całą noc kochałem się z nią głośno i namietnie..... - - - - - - - - - Zakup paralizatora to był za***isty pomysł ! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 jedzieeeemyyy 210 kmh na liczniku jeeedzieeemy!. (Mitsubishi Galant) - YouTube hehe ale pokazali szowinistyczny dowcip-PANIE NIE CZYTAJĄ Przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: - Jak tam Twój wczorajszy sex? - beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszną romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, że przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów: - Jak tam Twój wczorajszy sex? - No za***iście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie? - U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę - nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem więc gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotną i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy k*rwa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem. A od czego są lusterka? - video w cda.pl na szczęście nie zawsze są to motocykle nauka kosztuje- Debil chyba do końca życia się nauczy że zanim zmieni pas to trzeba zerknąć w lustra 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 zaczerpnięte z artykułu na WP o Pani Minister Muszce, kiedy to redaktor podpuścił ją że w Polsce są 3 ligi hokejowe a mamy tylko 2"- Donald, znowu przypał! Potrzebuję szybko stworzyć III ligę hokeja!- Kurcze, Aśka mówiłaś, że znasz się na sporcie!- Mówiłam, że lubię biegać...". 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IptMnA0FHtk 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 tak na ostro!!!Idzie pedofil przez las z dzieckiem i mówi-ale tu ciemno i zimnoDziecko zorientowene i bardzo przestraszone że coś jest nie tak odpowiada - noooooNa to pedofil!- a wiesz co jest najgorsze?- będę przez ten las wracał sam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 -Cholera.. do czego to doszło, żebym ja płacił 6pln za paliwo! A drugi na to: -Spoko. Więcej niż 9,99pln nie będzie. -Dlaczego? -Bo się nie zmieści na tablicach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) http://youtu.be/NOmiOsm3HnkNo to co jedziemy na jakąś blokadkę he he he np. Wa-wa. Delikatny paraliż Stolicy. ps. to też był okrutny żart. Edytowane 26 Lutego 2012 przez Suchy-wolk Taguj : [media]link do YT[/media] (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Super :-)Dawno nie widziałem Jeffa Dunham i jego kukiełekPolecam gorąco - kupa śmiechu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Dwie blondynki siadają na motor i kłócą się wiecie o co?O to która ma siedzieć przy oknie. 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Trzy historyjki z życia wzięte z motocyklem w tle...1. Kiedy mój syn był malutki i pomykał na swoim trójkołowym rowerku, mijał nas motocykl typu ścigacz.Maluch usłyszawszy go za daleka odwrócił głowę i kiedy moto zaczęło nas mijać nagle rzucił hasło- Tato gonimy! pochylił się nad kierownicą swej maszyny i z całą mocą zaczął kręcić pedałami jak szalony.Rowerek miał napęd na łańcuch a nie w przednim kółku jak zwykle więc miał "wygar", ale... :)Jaką miał zawiedzioną minę, że mu się pościg nie udał.2. Kiedyś zajeżdżam pod market i widzę stoi sobie jakiś chopper - chyba Kawasaki, a obok maluchna trójkołowcu z mamusią u boku gapi się jak zaczarowany.Kiedy powoli ich mijam i parkuję obok maluch przerzuca wzrok na mnie.Ja parkuję, a w tym czasie kolo od Kawy zbiera się do startu. Maluch nie wie gdzie patrzeć.Kiedy Kawasaki odpala i rusza - maluch z błyskiem w oczach zdecydowanym głosem zwraca się do matki:- jak będę duży, będę taki miał!3. Kiedyś odwiedziłem kolegę na jego działce , na wsi. Zaparkowałem moto.Po chwili pojawił się sąsiad kolegi z dwoma chłopaczkami w wieku 9-10 lat.Oczywiście oglądają moto w zachwycie. Pytani przez dorosłych potwierdzają, że im się podoba.Jeden nagle dorzuca - a mnie najbardziej podobają się te torby, pokazując na sakwy.Pytam go - czemu?A on na to - bo zmieściło by się do nich dużo chipsów i koli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.I.H.L Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Jak zrywają Motocykliści http-~~-//youtu.be/5PaDFxzn-5w Pewnie to widzieliście ale nie mogłem się powstrzymać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 baba z wozu koniom lżej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Tego nic nie przebije http://www.cda.pl/video/891218/W-kazdej-pracy-jest-czas-na-zabawe 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi