Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

W dzisiejszych czasach płeć i orientacja seksualna to trudny wybór :biggrin:

5f99764b09511f11bcf8e3203d903f41.jpg

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

''Z pamiętnika arabskiego terrorysty - 9 dni w Polsce" :smile:)

Dzień 1
Od miesiąca przygotowywaliśmy się do ataku na Polskę. Teraz jestem razem z wieloma innymi, którzy są gotowi oddać życie za wiarę na miejscu. Już na lotnisku w Balicach, Okazało się że nie mamy bagaży, ale sterroryzujemy obsługę plastikowymi nożami i widelcami. Będzie dobrze.
– śmierdząca sprawa: kazano nam zapłacić za autostradę, a za 15 minut później kazali nam zapłacić znowu. Zapłaciliśmy żeby nie budzić podejrzeń.

Dzień 2
Razem z Al-Muzharedinem i Olazeherem podłożyliśmy bombę w samochodzie i poszliśmy oglądać wiadomości. Ponieważ nic nie mówili o samochodzie-pułapce, poszliśmy sprawdzić co się stało.Znów coś poszło nie tak. Bez problemów dotarliśmy do celu, ale droga była zablokowana przez samochody. Na wszystkich biało-czerwone wstążki. W każdym jeden kierowca-samobójca.
Z naszego samochodu zniknęły - radio, wycieraczki, pokrowce na fotele, lusterka, blokada na kierownice oraz bomba. Pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami.

Dzień 3
Wstaliśmy rano bo plan wymaga szybkich posunięć, poza tym zadekowaliśmy się pod Warszawą. Pobili nas łysi panowie. Maja nam przysłać dodatkowy sprzęt z naszego kraju. Wieczorem posłaliśmy 5 naszych z najtwardszymi łbami do baru, mieli zapić Polaków na śmierć. Wszyscy polegli w boju, pomodliliśmy się za nich. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 4
Ponieważ ukradli nam telewizor z hotelu, słuchamy radia. Chrześcijański, polski przywódca duchowy jest jeszcze gorszy niż nasz! Nienawidzi Żydów i Masonów, którzy chcą zniszczyć polski naród. Czyżby ktoś nas ubiegł? Mamy nadzieje, ze o. Rydzyk nie dowie się o nas, póki będziemy w tym kraju. Nie pobili nas łysi panowie, bo siedzimy w domu.

Dzień 5
Trwają przygotowania do zburzenia pałacu kultury. Miał przyjść dzisiaj sprzęt, ale wszystko zgubiło się na poczcie, doszła tylko paczka z instrukcjami, jak używać broni, która nie doszła. Oglądaliśmy "M jak Miłość", Alezhebar popłakał się.

Dzień 6
Wysłaliśmy kopertę z ebolą do Polskiego Prezydenta. Nie doszła. Pobili nas łysi panowie LUDZIE JAK KTOŚ MA BRODĘ TO JESZCZE NIE ZNACZY ŻE JEST ŻYDEM. Żydzi mają PEJSY!!!!! Patrzcie trochę uważniej….

Dzień 7
To dzisiaj punkt kulminacyjny, burzymy Pałac Kultury. Z braku ładunków wybuchowych, kupiliśmy dobre niemieckie łopaty w jakiejś Biedronce i podkopujemy fundamenty. Łopaty połamały się. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 8
Dzisiaj Al-Quaherezejuan podjął się samobójczej misji! Wbiegnie z bomba do supermarketu i zdetonuje ja. Wrócił po 6 godzinach. Niestety zaatakował go tłum starszych kobiet, zgubiliśmy bombę, Al-Quaherezejuan o naszej porażce dowędzał się z telewizji. Nazywają to Promocją w Lidlu, pewnie to ich świątynia?.

Dzień 9
Polacy wybrali sobie nowy rząd. Wracamy do kraju, nic tu po nas....

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Jeśli pieniądz rodzi pieniądz
.
.
.
.
.
.
.
To moje są bezpłodne.

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

tajnywspółpracownik

Do bram raju puka złotówka.

Otwiera Św Piotr.

-A to ty, wejdź proszę!

Po kilku minutach puka dwuzłotówka.

-Miło cię widzieć, wejdź!

To samo jest z piątką.

-Ależ proszę, wchodź!

Dziesięć złotych stoi u bram, ale Św. Piotr nie chce otworzyć.

Dycha zdziwiona

-Jak to, one weszły, dlaczego ja nie mogę?

-No wiesz ciebie to ja nie widywałem niedzielę na tacy!

Matka pakuje syna na wycieczkę: 
- Zapakowałam ci chleb, masło i kilogram gwoździ. 
- Po co? 
- Jak to po co? Posmarujesz chleb masłem i zjesz. 
- A gwoździe!? 
- Tu są. Przecież spakowałam.

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

3c85eac23e6ec351813f907406ebed2e.png

icon3.png Suzuki SV650s

Kovalchuck, rozwaliłeś system :biggrin: Zresztą pistolero wyżej podobnie :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆