motoTomasz Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Chuck Norris jest tak męski, że jego włosy na klacie mają włosy na klacie 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.pl Tomek Kulik - instruktor motocyklowy, napisał(a): Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
pafcio Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 i zrobił wszystkie pompki 0 Cytuj
Logan Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Trochę humoru- abstrakcyjnego/absurdalnego 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
Mr.B Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Logan, poprawiłeś mi dzień Popłakałem się ze śmiechu 1 Cytuj
Wojtas Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Zagadka: Jak nazywano celebrytę za czasów panowania królów ? . . . Odp: Błazen 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
boodgee Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Siedmioletni chłopczyk wraca ze szkoły. Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybę i mówi:- Wsiadaj do środka, dam Ci 10 zł i lizaka.Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje:- No wsiadaj, dam Ci 20 zł, lizaka i chipsy.Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku. Samochód powoli jedzie za nim:- No nie bądź taki! Moja ostatnia oferta: 50 zł, chipsy i cola.- Oj, odczep się tato. Skoro kupiłeś Multiplę, to musisz z tym żyć. 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
Bulba Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojtas Opublikowano 11 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Mecz o wszystko Edytowane 11 Października 2015 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Kovalchuck Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Kovalchuck Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Wybaczcie mi ale trochę się nudzę Gruby podryw na MOTO 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Wojtas Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 wazzaap ! 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Bulba Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bemol Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Edytowane 25 Października 2015 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj yamaha-stars.pl
księgowa Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 1 Cytuj Fanka motocykli i najlepsza księgowa Łódź - Polecam swoje usługi i zapraszam do konsultacji biuro rachunkowe Łódź
Bemol Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 3 Cytuj yamaha-stars.pl
Bulba Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 Uwazam ze to wyjatkowo odpowiedni dzial dla tej informacji http://wiadomosci.onet.pl/opole/nietypowy-apel-policji-do-kierowcow-przejezdzajacych-przez-losiow/5x54d4 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bemol Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 4 Cytuj yamaha-stars.pl
Suchy-wolk Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2015 http://youtu.be/tc_7t_MWAcI Edit: Właśnie znalazłem 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Wojtas Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Ale urwał, ahh, źle stanął i go tłuką, tragedia... a mógł chłop jeździć...! Edytowane 5 Listopada 2015 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Bulba Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Imigrant z Somalii przyjeżdża do Wielkiej Brytanii. Na ulicy zatrzymuje pierwsz± napotkan± osobę chwyta j± za rękę i mówi:- Dziękuję za wpuszczenie mnie do tego kraju, za mieszkanie, pieni±dze na jedzenie, opiekę medyczn±, darmow± szkołę i zwolnienie z podatków.- To pomyłka - odpowiada przechodzień. - Ja jestem Afgańczykiem.Somalijczyk idzie więc do kolejnej osoby:- Dziękuję, że stworzyli¶cie taki piękny kraj!- To nie ja, ja jestem z Iraku - słyszy odpowiedĽ.Wreszcie widzi matkę z dzieckiem:- Czy pani jest Brytyjk±? - pyta.- Nie, pochodzę z Indii.- To gdzie się podziali wszyscy Brytyjczycy?Kobieta zerka na zegarek i mówi:- Pewnie s± w pracy-----------------------------------------------------------------Mały Arab - nielegalny emigrant pyta mamy:-Mama, co to jest socjalizm i rasizm?-Widzisz synku, jak przyjechali¶my do Europy, dostali¶my mieszkanie, co miesi±c dostajemy pieni±dze, a do tego nie musimy pracować, bo na to pracuj± głupi Europejczycy- podatnicy. To jest wła¶nie socjalizm.-Mamo, a ci Europejczycy-podatnicy nie denerwuj± się za to że pracuj± "na nas"?-Denerwuj± się synku, i to jest wła¶nie rasizm.... -------------------------------------------------------------------------------- Arab zbł±dził w Rzymie w okolice placu ¦w. Piotra. Usłyszał kazanie papieża:- Tylko eksplozja dobra może odmienić ¶wiat - zaapelował papież.- Eksplozja? Dobra! - rozpromienił się Arab. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 6 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Sory ale taki widok wyciska mi lzy )) Edytowane 6 Listopada 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Kovalchuck Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 śmiałem się w pracy przez 15 min 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lancet Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi