motoTomasz Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Chuck Norris jest tak męski, że jego włosy na klacie mają włosy na klacie 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 i zrobił wszystkie pompki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Trochę humoru- abstrakcyjnego/absurdalnego 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Logan, poprawiłeś mi dzień Popłakałem się ze śmiechu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zagadka: Jak nazywano celebrytę za czasów panowania królów ? . . . Odp: Błazen 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Siedmioletni chłopczyk wraca ze szkoły. Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybę i mówi:- Wsiadaj do środka, dam Ci 10 zł i lizaka.Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje:- No wsiadaj, dam Ci 20 zł, lizaka i chipsy.Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku. Samochód powoli jedzie za nim:- No nie bądź taki! Moja ostatnia oferta: 50 zł, chipsy i cola.- Oj, odczep się tato. Skoro kupiłeś Multiplę, to musisz z tym żyć. 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojtas Opublikowano 11 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Mecz o wszystko Edytowane 11 Października 2015 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Wybaczcie mi ale trochę się nudzę Gruby podryw na MOTO 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 wazzaap ! 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Edytowane 25 Października 2015 przez Bemol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
księgowa Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 1 Cytuj Fanka motocykli i najlepsza księgowa Łódź - Polecam swoje usługi i zapraszam do konsultacji biuro rachunkowe Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 3 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Uwazam ze to wyjatkowo odpowiedni dzial dla tej informacji http://wiadomosci.onet.pl/opole/nietypowy-apel-policji-do-kierowcow-przejezdzajacych-przez-losiow/5x54d4 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 4 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 http://youtu.be/tc_7t_MWAcI Edit: Właśnie znalazłem 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Ale urwał, ahh, źle stanął i go tłuką, tragedia... a mógł chłop jeździć...! Edytowane 5 Listopada 2015 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Imigrant z Somalii przyjeżdża do Wielkiej Brytanii. Na ulicy zatrzymuje pierwsz± napotkan± osobę chwyta j± za rękę i mówi:- Dziękuję za wpuszczenie mnie do tego kraju, za mieszkanie, pieni±dze na jedzenie, opiekę medyczn±, darmow± szkołę i zwolnienie z podatków.- To pomyłka - odpowiada przechodzień. - Ja jestem Afgańczykiem.Somalijczyk idzie więc do kolejnej osoby:- Dziękuję, że stworzyli¶cie taki piękny kraj!- To nie ja, ja jestem z Iraku - słyszy odpowiedĽ.Wreszcie widzi matkę z dzieckiem:- Czy pani jest Brytyjk±? - pyta.- Nie, pochodzę z Indii.- To gdzie się podziali wszyscy Brytyjczycy?Kobieta zerka na zegarek i mówi:- Pewnie s± w pracy-----------------------------------------------------------------Mały Arab - nielegalny emigrant pyta mamy:-Mama, co to jest socjalizm i rasizm?-Widzisz synku, jak przyjechali¶my do Europy, dostali¶my mieszkanie, co miesi±c dostajemy pieni±dze, a do tego nie musimy pracować, bo na to pracuj± głupi Europejczycy- podatnicy. To jest wła¶nie socjalizm.-Mamo, a ci Europejczycy-podatnicy nie denerwuj± się za to że pracuj± "na nas"?-Denerwuj± się synku, i to jest wła¶nie rasizm.... -------------------------------------------------------------------------------- Arab zbł±dził w Rzymie w okolice placu ¦w. Piotra. Usłyszał kazanie papieża:- Tylko eksplozja dobra może odmienić ¶wiat - zaapelował papież.- Eksplozja? Dobra! - rozpromienił się Arab. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 6 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Sory ale taki widok wyciska mi lzy )) Edytowane 6 Listopada 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 śmiałem się w pracy przez 15 min 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi