Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

b560b71e0fe7af7d126a30dfcff34679.png

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 2 tygodnie później...

Ja i żona zupełnie nie spodziewaliśmy się dziecka, gdy nagle… bum! Jedno uderzyło w przednią szybę.…

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Ruska sala operacyjna

Chirurg : Siostro skalpel. Siostro spiryt. Chwytaki .spiryt. wacik .spiryt. skalpel. Spiryt.spiryt .ogóra.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Ogólnie wszystko fajnie, miło się ogląda i robi wrażenie, ale nadal nie rozumiem jak można porównywać motocykl, który ma de fakto 183KM i waży trochę ponad 200kg do samochodu który ma ponad 1000KM i waży może z 600-800kg. Nie można tego porównać po prostu ;D, ale pomimo tego ogląda się to bardzo ciekawe:)

http://www.scigacz.pl/1056,konny,VW,Golf,pozera,Yamahe,R1,25953.html

Ja osobiście byłbym niezbyt zadowolony z takiego przebiegu wydarzeń xD

Edytowane przez Krzyzu43 (wyświetl historię edycji)

Fajnie się bawią chłopacy :biggrin: Ciekawe czy astrą też da się jeździć bo mogli by sprawdzić ktory wygra w przeciąganiu czy passat czy asterka :smile:

Pan Sławomir

https://youtu.be/NdY-2XEZcjo

Dlaczego w trakcie poważnej awarii lub katastrofy najpierw ewakuuje się kobiety i dzieci ?

Odp:

Aby móc w spokoju pomyśleć nad jej rozwiązaniem. :biggrin:

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Nowi forumowicze już się zapowiedzieli na najbliższy czwartkowy spot....

Że tak przewrotnie powiem: "czarno to widzę" :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.