krzychoslav Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Choinka po polsku 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
pafcio Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja ciee jaka będzie zabawa jak to sfermentuje . Hohoo i co będzie można pod nią znależć albo kogo ? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
MaDDoggY Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ot dla fanów suzuki prosto z kwejka 2 Cytuj
Nico Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=VLWTMfFxP24 Taki tam KOX Edytowane 8 Grudnia 2014 przez Nico (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Aidekk Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Taki tam KOX Oglądałem już wcześniej. POMPA MUSI BYĆ! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Nico Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie wiem czy już było ale fajna nuta<śmieszna>: https://www.youtube.com/watch?v=c3G6Z6FgjfM Następna(Mój mistrz piosenkarz): 1 Cytuj
Rogal Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Pomijając sam w sobie poziom tych programów, to robienie z tego przeróbki to już w ogóle "szczyt" To sam jak świat wg. kiepskich - pokazane jest to, za co się wstydzimy jako naród. Polaka cwaniaczka, na bezrobociu, z praktycznie meliny. Masy ludzi się zaśmiewają (śmiejąc się tak naprawdę do lustra) a mało tego, reżyserem przez lata był Arab... Ale żeby nie robić OT... 1 Cytuj ...
Rogal Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Z uporem maniaka będę wam poprawiał humor... 0 Cytuj ...
kwiatoshi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Przychodzi facet do pani doktor i mówi:Mogłaby pani mi coś dać? Mam erekcje 24h na dobę!Pani doktor na to:Mogę dać panu jedzenie, spanie i dwa tysiące miesięcznie! 2 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Co to jest spódniczka? To kurtyna najmniejszego teatru świata, w którym raz odbywa się premiera, co miesiąc krwawy dramat i mieści jednego widza na stojąco. 2 Cytuj
Piotr Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 W tym roku św. Mikołaj trafił do wszystkich dzieci. 2 Cytuj
szerszung Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przychodzi babcia do apteki i mówi:-Poproszę 200 prezerwatyw.Farmaceutka patrzy się na nią jak na malowane wrota ale podała jej karton kondomów ...W pewnym momencie nie wytrzymuje i pyta:-Przepraszam bardzo, ale po co Pani tylko prezerwatyw?Babcia odpowiada:-A wie Pani telewizor mi się popsuł, przyszedł majster i powiedział żebym kupiła bezpieczniki bo będzie dużo pierdolenia ... Czołem, 2 Cytuj
Sikora Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Siedzi w pubie przy piwku kilku motocyklistów i ciągle gadają o swoich maszynach. Ile palą, jakie osiągi, co się zepsuło itp. W końcu jeden nie wytrzymał i mówi: - Panowie siedzimy tu kilka godzin i ciągle to samo. Motocykle i motocykle, może zmienimy temat? - Okey, to o czym pogadamy ? - No... O d*pach. I nastało milczenie. W końcu jeden nie wytrzymał ciszy: - Mam! - Co? - odkrzyknęli chórem pozostali. - Moja tylna opona jest już do d*py! 4 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 chyba najlepsza "reakcja" jak do tej pory w internetach 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Kitket987 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 http://kwejk.pl/obrazek/2195607/mistrz-trollowania.html 2 Cytuj
Rebel Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jak się nazywa cygan bez rąk? Człowiek godny zaufania 0 Cytuj Live slow!!!
Piotr Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 trochę branżowo, trochę po czasie 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 4 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 5 Cytuj
Bulba Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Powinno być w temacie: Tragedia/zenada/masakra ale co mi tam 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
motoTomasz Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Akurat na Bemowie to bardzo czesty widok... 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Rogal Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 No własnie moja narzeczona zobaczyła filmik i stwierdziła - Kiedyś były czasy że nie wszyscy musieli mieć prawo jazdy Zestresowała się dziewczyna 0 Cytuj ...
Dawid Xrv Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 W związku z wojną u Ukraińców, nasze społeczeństwo zakasało rękawy i szkoli się z zakresu obronności... Poniżej ręczny granatnik przeciwczołgowy bliskiego zasięgu 2 Cytuj
Pit71 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
Rekomendowane odpowiedzi