Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

podpatrzone dziś w pracy ;) - ma ktoś z Was podobne doświadczenia ? bo u mnie bywają takowe...  :biggrin:

ps. jak ktoś nie bangla po angielsku, można włączyć napisy.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

podpatrzone dziś w pracy ;) - ma ktoś z Was podobne doświadczenia ? bo u mnie bywają takowe...  :biggrin:

ps. jak ktoś nie bangla po angielsku, można włączyć napisy.

Moja codzienność....

Ja juz od wielu lat wymiekam przy tym

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Czarny humor ;)

f41df36c7c83f754182dc24209576f6d.gif

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Ekspedycja ratunkowa została wysłana aby odnaleźć samolot, który rozbił się na szczycie góry. Ich celem było oczywiście uratowanie wszystkich ewentualnych ofiar katastrofy. Gdy wreszcie wspięli się na sam szczyt odnaleźli miejsce wypadku. Na pogorzelisku siedział sobie mężczyzna oparty o drzewo, obgryzający kość. Gdy wyssał już z niej szpik rzucił ją na ogromny stos innych kości i wówczas zauważył ekspedycję ratunkową.

- Mój Boże jestem uratowany! - krzyknął.

Członkowie ekspedycji wstrząśnięci patrzyli na miejsce katastrofy. Wszędzie poniewierały się obgryzione kości. Z całą pewnością znaleziony mężczyzna musiał zjeść wszystkich swoich towarzyszy. Widząc niemy zarzut w ich spojrzeniu mężczyzna krzyknął:

- Nie możecie mnie za to sądzić... Czy to źle że chciałem żyć?!

Na to szef ekspedycji odpowiedział:

- Nie mamy zamiaru osądzać cię za to, co było niezbędne do przeżycia. Ale ja pier**lę,twój samolot rozbił się dopiero wczoraj!!

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Starszy facet miał poważne problemy ze słuchem już od dłuższego czasu. Poszedł więc do lekarza a ten przepisał mu aparat słuchowy, który wrócił choremu słuch w 100 procentach. Po około miesiącu facet wrócił do lekarza na wizytę kontrolną. Lekarz zauważa:
- Pański słuch jest doskonały! Pańska rodzina musi być zachwycona.
- Och, nic im nie mówiłem, tylko siedziałem sobie cicho jak zwykle i słuchałem rozmów. Ale nie jest dobrze - już trzy razy musiałem zmienić testament.

Taki, tam trip z rodzinką :smile:

Ja pier**le jak w PKSie :smile:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Sprzeczka małżeńska. Żona do męża rozkazującym tonem:
- Natychmiast wychodź spod tego stołu!
- Nie wyjdę!
- Mówię ci wyłaź!
- Nie wyjdę!
- Wyłaź, ty tchórzu!
- Nie wyjdę! Chłop musi mieć swoje zdanie!

-Wychodzi żona z łazienki i mówi z płaczem:
  - Dwie kreski.
Mąż na to:
- U mnie też słaby zasięg. :hihi: