GroNeX Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 14 Marca 2014 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Przychodzi Magda Gessler do restauracji: - Kelner, poproszę kawę Po kilku minutach kelner przynosi kawę. Madzia bierze łyk i woła: - Ale to jest niedorzeczne, ta kawa śmierdzi starą piz*ą. . . . . . - Proszę wziąć filiżankę w drugą rękę. 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Buty na moto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Izrael stworzył swój własny program kosmiczny. Polecieli ci dzielni astronauci w swej koszernej rakiecie. Nowoczesna technologia, lecą niebywale szybko, mijają kolejne planety, gwiazdy, czasem zdarzy się jakaś mgławica... W pewnym momencie są już tak daleko, że pojawiają się masy antymaterii. Nic to, lecą dalej, mijając antygalaktyki, antygwiazdy... Patrzą -antyplaneta. Lądujemy - pada decyzja. Wylądowali na antypolanie. Rozglądają się, a na skraju antypolany, pod antylasem stoi sobie antydomek. Antydym leci z antykomina, myślą sobie zamieszkany. Podchodzą bliżej, zaglądają przez antyokno - pustka. Chwytają antyklamkę, otwierają antydrzwi, a w antysalonie, przy antystole siedzą antysemici. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 http://youtu.be/tclAdLKF7BI 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,139949,sortuj,,st,,pozycja,2,Tak_si%C4%99_bawi%C4%85_rosyjscy_%C5%BCo%C5%82nierze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 http://youtu.be/tclAdLKF7BI No sylwester mi się przypomniał ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=521800857931298&set=vb.1393305127574254&type=2&theater 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 http://video.interia...yjscy_żołnierze Prawie się popłakałem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 z żołnierzami nie widziałem... ale bardzo dawno widziałem to... też ekstra : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ale lalunia !!!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zidus Opublikowano 17 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) j3błem XD Edytowane 17 Marca 2014 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Biorę dwie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kobiety... Rafał ona kolana zrobiła pod kolor włosów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 18 Marca 2014 przez Raq (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Moherowe teksty: I gratis kawał dla zmotoryzowanych 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ding-dong!- Dzień dobry pani.- A to ty Piotrusiu. Co się stało?- Tata mnie przysłał, bo dłubie przy motorku i nie może sobie poradzić.- Stary, rusz d*pę i idź pomóc sąsiadowi.- Tata jeszcze mówił, żeby pan sąsiad wziął jakiś specjalny klucz, bo tata nie ma.- A jaki?- Szklana pięćdziesiątka... 2 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 5 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Chcę to sobie zapożyczyć na fb, mogę prosić o jaki link, bo tu się tylko wyświetla jako obrazek [albo ja po prostu nie ogarniam ] 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi