Skocz do zawartości

Trochę humoru

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Izrael stworzył swój własny program kosmiczny. Polecieli ci dzielni astronauci w swej koszernej rakiecie. Nowoczesna technologia, lecą niebywale szybko, mijają kolejne planety, gwiazdy, czasem zdarzy się jakaś mgławica... W pewnym momencie są już tak daleko, że pojawiają się masy antymaterii. Nic to, lecą dalej, mijając antygalaktyki, antygwiazdy... Patrzą -antyplaneta. Lądujemy - pada decyzja. Wylądowali na antypolanie. Rozglądają się, a na skraju antypolany, pod antylasem stoi sobie antydomek. Antydym leci z antykomina, myślą sobie zamieszkany. Podchodzą bliżej, zaglądają przez antyokno - pustka. Chwytają antyklamkę, otwierają antydrzwi, a w antysalonie, przy antystole siedzą antysemici.

Prawie się popłakałem  :laugh2:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Moherowe teksty:

I gratis kawał dla zmotoryzowanych :biggrin:

8857dd717eda6f6310c348720ac934e1.jpg

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ding-dong!
- Dzień dobry pani.
- A to ty Piotrusiu. Co się stało?
- Tata mnie przysłał, bo dłubie przy motorku i nie może sobie poradzić.
- Stary, rusz d*pę i idź pomóc sąsiadowi.
- Tata jeszcze mówił, żeby pan sąsiad wziął jakiś specjalny klucz, bo tata nie ma.
- A jaki?
- Szklana pięćdziesiątka...

Live slow!!!

715c2506c08e34480f56e584737d79851071.jpg

Chcę to sobie zapożyczyć na fb, mogę prosić o jaki link, bo tu się tylko wyświetla jako obrazek [albo ja po prostu nie ogarniam :P ]

Non quo sed quo modo :riding: